Priser og booking

Her kan du se priser for mine forskellige former for sessions og booke tid. Per 16.8.2018 kører jeg med klippekort og enkelt sessioner.

Alle priser er inkl. moms. Faktura fremsendes gerne.

Du booker via kontaktformularen herunder eller ved at sende en forespørgsel til gitte@roomforyou.dk og betaler senest et døgn før din konsultation eller efter aftale. Du kan betale ved faktura eller ved Mobilepay: 60731511. Dit klippekort udleveres til første konsultation.

Du kan vælge mellem en enkelt session på en time, eller et klippekort med 5 eller 10 klip. Læs vigtig info om klippekortene nederst på siden.

Skal vi drikke en kop kaffe? 

Det spørgsmål får jeg mange gange om ugen fra folk, som gerne vil vende noget med mig eller have et godt råd. Da min tid er sparsom, og jeg kun kan drikke en kop kaffe om dagen :-), har jeg lavet et light produkt, som du kan booke online. Vi mødes på Zoom eller Skype, og du stiller dit spørgsmål, som vi vender på en tyve minutter. Det er både til dig, der vi lære mig at kende, få et godt råd omkring din proces eller andet du er i gang med. Det er også til jer, der er i forløb hos mig allerede og mellem to sessions, lige vil vende noget med mig, som I oplever eller undrer jer over.

Tyve minutters online sparring koster 250 kr. 

Book en enkelt session til 1000 kr. per time. 

 

 

Klippekort med 5 klip koster 4500 kr.

Du sparer 500 kr. 

Klippekort med 10 klip koster 8000 kr.

Du får to sessions gratis.

 

 

 

Jeg vil gerne booke tid!

7 + 1 =

Vigtigt at vide om klippekortene: 

En session er en times længde, hvad end du vælger coaching eller balancering eller en blanding heraf.

Dit klippekort er gyldigt i et år fra den dato du køber det.

Første gang du kommer, er det en fordel at booke to sessions på samme tid, altså to timer i træk. Køber du fra start et klippekort, og ønsker du ikke at fortsætte med flere sessions efter den første, kan du betale for de sessions, du har fået og få refunderet resten. Du kan ikke senere i forløbet få resterende klip refunderet.

En familie må gerne dele et klippekort.

Du må gerne dele en session op i to, hvis du vil have en halv time *2 online samtale.

Bestiller du en session til et barn på under 16 år tæller et klip dobbelt. Eller sagt på en anden måde, børn er halv pris. 

Jeg coacher også hos virksomheder og også i grupper og holder foredrag og workhops tilpasset til jer. Skriv for tilbud: gitte@roomforyou.dk. I enkelte tilfælde og til eksklusive sessions kommer jeg også hjem privat til familier til familiecoaching.

Har du spørgsmål kan du ringe til Gitte på tlf. 60 73 15 11.