Lysbad meditation (lydfil)

DKK 49,00

Denne skønne meditation har hjulpet så mange af mine klienter og kursister gennem årene med at se og mærke deres eget indre lys. Mange glædestårer er strømmet ned af kinderne, for det er så smukt at få lov at se vores eget indre lys. På utallige opfordringer kommer den her som lydfil. For mig er denne meditation det ultimative selvkærlige boosts, når vintermørket er lidt for tæt eller livet giver mig udfordringer. Meditationen følges af et stykke unika musik af Troels Hammer, som har komponeret dette nummer LIGHT – AZUR særligt til denne meditation. Du kan finde hans nummer Azur i en kortere udgave på Spotify og andre lydtjenester. Meditationen i sig selv er 25 minutter lang og med ekstra musik er filen 55 minutter lang. Du får både et ydre og indre lysbad og finder også ind til dit smukke hjertelys og lærer at skrue op for det. Rigtig god fornøjelse. Denne meditation kan bruges hele dagen og vil også være skøn at falde i søvn til.

Husk, at downloade lydfilen, så du har den. Det nemmeste er at downloade den på en computer og derfra dele med det device du ellers vil afspille den fra. OBS: Linket virker kun 3 gange og i 31 dage. Jeg anbefaler, at du har høretelefoner på, når du afspiller den. Hvis du afspiller filen fra din telefon, så husk at sætte telefonen på flyfunktion, så du kan få ro. 

Denne meditation egner sig til unge og voksne. Vil du også hjælpe et yngre barn med at finde ind til sit hjertelys anbefaler jeg højtlæsning fra Børnemediationerne I mit hjerte og Hjertelys (pdf). 

Den er også rigtig dejlig at høre, hvis du selv er lysarbejder og deler meget ud af dit lys i dit arbejde. Er du i tvivl om du er lysarbejder? Læs med her. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lysbad meditation (lydfil)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.