Balancering – løft din energi

 

Jeg tror på, at vi alle sammen indeholder noget helt særligt, og at vi er kommet her til jorden for at få et dejligt liv fyldt med lys, kærlighed og magi. Den magi kommer indefra. Hos mine klienter har jeg set det smukkeste lys, hørt de fineste klange, set de smukkeste vinger folde sig ud og mærket en urkraft så dyb. Det ligger alt sammen og venter på dig, og når du er klar til at finde det, forbinder du dig til nye sider af dig selv, du måske slet ikke ved eksisterer. Det kan energi-behandlinger hjælpe dig med.

I balanceringer arbejder vi med dine energier og særligt din hjerteenergi. Mange ting har forandret sig i mit liv, efter jeg selv blev bevidst om min energi og lærte, hvordan jeg skrue op for det, der nærer mig og ned for det, der tærer mig. Jeg har fået mange flere værktøjer til at skabe det liv, jeg ønsker at leve.

De værktøjer brænder jeg for at give videre til dig, der er klar til mere nydelse i livet, mere energi, mere passion, mere handlekraft, mere flow og mere kreativitet.

Klar til en balancering?

 

En balancering er en dyb meditation, som arbejder med din underbevidsthed og din forbindelse til din energi, dit hjerte, din krop og moder jord. Vi arbejder med de fire elementer, dine chakraer, healing og løfter din energi, mens du ligger og slapper godt af.

De fleste oplever at få et energi boost og afklaring efter en balancering. Kom gerne tidligt og gå en tur i området langs havet, eller i skoven. Så skønt og godt for din balance.

En balancering tager tre timer + en online session cirka tre uger efter. Jeg anbefaler dig at have god tid både før og efter en balancering. Det foregår i Hørsholm. Du får nærmere besked ved booking. 

Vil du vide mere om elementerne?

 

Jeg har ad flere omgange undervist i brugen af de fire elementer som et led i at gå fra idé til virkelighed med et produkt. Den viden kan du nu tilegne dig hjemme fra din egen stue. Hop med på mit online program og kom videre med dine drømme.

Dit liv din energi?

 

Er du nysgerrig på energi, og vil du vide mere om din egen energi, kan du komme med på mit program Din energi – dit liv. Vi taler om din energi og ud fra dine udfordringer eller ønsker lærer jeg dig forskellig former for værktøjer, der kan hjælpe dig i din hverdag. Måske bliver du drænet og vil lære at holde på din energi? Måske vil du lære at rense din energi, så du kan sove bedre? Måske er du nysgerrig på at bruge din energi bedre i din virksomhed? Måske vil du bare gerne have mere energi? Måske vil du gerne forbinde dig mere til naturen. Eller lære at lytte til dit smukke hjerte… Der er mange grunde og mange veje til mere og bedre energi. Vi finder de rette for dig – sammen.

“Har du brug for at rense ud i drænende energier og fylde de nærende energier med nyt liv, så kan en tur i Gitte Winter Graugaards kærlige og kompetente hænder varmt anbefales. Gitte rammer på hendes rolige, varme, kærlige og yderst professionelle tilgang til energiarbejdet og Heartcore mentoring direkte ind til sagens kerne og følelsen er helt ubeskrivelig. Du går fra en session med ny energi, forståelse for energi og ikke mindst indsigter i dig selv og det konkrete emne/problem, som bare giver enorm meget mening. En skøn session som klart kan anbefales. En berigende måde at give sig selv et frirum og masser af selvkærlighed og positiv fokus i en ellers hektisk hverdag. Jeg er bestemt klar til mere energiarbejdet med og hos Gitte.”

Bettina Møller

Ilddronningen og skovens dyr

Læs to beretninger efter to smukke og magiske balanceringer 

Du kan høre om, da vi rejste dybt ind i jordens kerne og mødte ilddronningen, eller hvad med den dag vi var i den fortryllende skov og mødte den nordiske skovs magiske hjælpere? Mærk, hvad der kalder mest på dig? Skoven? Ilden?  Det er meget forskelligt, hvem og hvad vi møder i meditationen. Nogle gange flyver vi på ørnene, andre gange dykker vi langt ned i havet og endnu andre gange følger vi floderne mod vandfald. Der er så fint i den anden verden – jeg glæder mig til at tage dig med dertil i en dyb meditation.  I mens du tager på eventyr, renser elementerne din energi og du får et boost af energi, som for de fleste kan mærkes mange dage frem.