Ønsker du mere balance i livet?

Balancering – løft din energi

Jeg tror på, at vi alle sammen indeholder noget helt særligt, og at vi er kommet her til jorden for at få et dejligt liv fyldt med lys, kærlighed og magi. Den magi kommer indefra. Hos mine klienter har jeg set det smukkeste lys, hørt de fineste klange, set de smukkeste vinger folde sig ud og mærket en urkraft så dyb. Det ligger alt sammen og venter på dig, og når du er klar til at finde det, forbinder du dig til nye sider af dig selv, du måske slet ikke ved eksisterer. Det kan energi-behandlinger hjælpe dig med.

I balanceringer arbejder vi med dine energier og særligt din hjerteenergi. Mange ting har forandret sig i mit liv, efter jeg selv blev bevidst om min energi og lærte, hvordan jeg skrue op for det, der nærer mig og ned for det, der tærer mig. Jeg har fået mange flere værktøjer til at skabe det liv, jeg ønsker at leve.

De værktøjer brænder jeg for at give videre til dig, der er klar til mere nydelse i livet, mere energi, mere passion, mere handlekraft, mere flow og mere kreativitet.

Klar til en balancering?

En balancering tager 2 timer. Jeg anbefaler dig at have god tid både før og efter en balancering. Balanceringen foregår i Rungsted. Kom gerne tidligt og gå en tur i området langs havet, eller i skoven. Så skønt og godt for din balancering.

Pris 2000 kr.

“Har du brug for at rense ud i drænende energier og fylde de nærende energier med nyt liv, så kan en tur i Gitte Winter Graugaards kærlige og kompetente hænder varmt anbefales. Gitte rammer på hendes rolige, varme, kærlige og yderst professionelle tilgang til energiarbejdet og Heartcore mentoring direkte ind til sagens kerne og følelsen er helt ubeskrivelig. Du går fra en session med ny energi, forståelse for energi og ikke mindst indsigter i dig selv og det konkrete emne/problem, som bare giver enorm meget mening. En skøn session som klart kan anbefales. En berigende måde at give sig selv et frirum og masser af selvkærlighed og positiv fokus i en ellers hektisk hverdag. Jeg er bestemt klar til mere energiarbejdet med og hos Gitte.”

Bettina Møller

Gravid?

I en balancering forbinder vi dig energetisk til dit ufødte barn. Få en stærkere fornemmelse for dit barn og lær at sende kærlighed til dit barn og modtage kærlighed fra barnet allerede mens det endnu ligger i maven. Her bruger vi de samme teknikker, som Gitte har beskrevet i den populære godnathistoriebog “Børnemeditationerne I mit hjerte”, som du kan se mere til på vores søstersite www.roomforreflection.dk

Pris balancering 1800 kr. + Børnemeditationerne I mit hjerte 249 kr.

Samlet 2100 kr.