Brug for sparring til medarbejdere

eller ledere? 

Corporate coaching 


Karriere, børn, prestige, passion, pligt, økonomi, pres, cv, stress eller mening! Der er mange overskrifter, når det kommer til coaching af medarbejdere og ledere, der ønsker at pleje både karriere og familielivet.


Jeg kan hjælpe jer. For jeg oplever, at bare det at sætte ord på alle tankerne og få luft gør en kæmpe forskel. 


Når en klient kommer til mig med ønske om karriereskift eller nye veje, er vedkommende ofte i et "på vej væk" mindset. Havde vi mødtes et år tidligere på den rejse, havde vi kunnet ændre på nogle parametre, der ville kunne gøre, at medarbejderen måske ville have haft lyst til at blive og ville kunne se sig selv i organisationen mange år frem. Mistrivsel handler nemlig oftest om, at få ladet batterierne op og få løftet sin energi, så der kommer mere overskud og flere resurser.

 

Skal vi tale sammen om et forløb?

Vil I skabe bedre trivsel gennem meditation og mindfulness? 

Jeg tilbyder en introduktion til meditation og mindfulness enten som foredrag, workshop i gruppeforløb eller individuelt. 

1:1 sparring

Har du en medarbejder, der ikke trives, kan jeg hjælpe jer onsite med at coache medarbejdere og ledere, der mistrives og hjælpe til at skabe, overblik, afklaring, mening og passion. Jeg kan også hjælpe jer som organisation med at skabe nogle rammer for jeres medarbejdere, hvor arbejde og familieliv får bedre sameksistens.Club Footprint 

til dig der vil gøre en forskel 

Er du eller en kollega langt i din karriere, men mangler måske mening, inspiration eller passion? Ved du, at du har en stor kapacitet, og er du klar til for alvor at sætte dit fodaftryk? Leder du efter dit livsformål? Vil du lære at lytte mere til dit hjerte? Er du klar til personlig udvikling?


GLADE MENTEES

“Gitte har været min mentor i flere år. Og hvad der er sket på de år, er intet mindre end magisk. Gitte har en særlig evne til at løfte dig personligt såvel som fagligt. Og tror du ikke på dig selv? Fortvivl ikke! Gitte har så stærk en energi og har så meget tiltro til dig, at du ender med at tro på dig selv.


Gitte finder frem til potentiale, du ikke vidste du havde, og når du så tror, at nu kan du ikke komme længere, så viser Gitte dig de næste skridt på vejen.”


MAIKEN

"At begynde et 1 årigt forløb hos Gitte er det bedste, jeg har gjort for min udvikling af mine evner og egenskaber som coach og underviser. Jeg oplever en varm og kærlig støtte, der favner mig så trygt og fører mig ud på de smukkeste og vildeste stier.


Gitte hjælper mig til at åbne op for alt det inde i mig, som skal ud i verden. Og dette uden press men med en yderst kompetent vejledning og visdom som arbejder videre inde i mig. Jeg er så lykkelig for, at Gitte er blevet en del af mit liv, og jeg er holdt og støttet i alt."


KATJA