Mental sundhed

på arbejdspladsen

Vil I arbejde med jeres mentale sundhed? 

Jeg samarbejder med virksomheder og organisationer, som ønsker at arbejde med mental sundhed, indre bæredygtighed og trivsel gennem mindfulness og meditation.


Alt for mange mennesker lider i dag under stress, depression og andre mentale ubalancer. Jeg har god erfaring med at arbejde med grupper af medarbejdere og inviterer jer indenfor i jeres indre have gennem meditation, mindfulness og samtale.


Når vi gennem åndedrætstræning i forbindelse med mindfulness og meditation lærer os selv bedre at kende, kan vi langt lettere skrue ned for det, der tærer os og skrue op for det, der nærer os.


At have flere resurser end belastninger i vores liv, er en definition på et sundt mentalt helbred. Men det handler ikke kun om stress. Har du et godt mentalt helbred kan du udvikle flere af dine talenter, du bliver mere kreativ, bliver bedre til at indgå i relationer og kan bedre gøre en forskel i de fællesskaber du indgår i (WHO). 


I min undervisning guider jeg deltagerne til både at identificere belastninger i deres liv og arbejde på at højne deres resurser. Hvordan foregår det?


Vi kan meditere enkeltvist eller sammen i grupper, og vi kan fint arbejde det ind i en kontekst, I allerede er optaget af. Du kan både booke et forløb eller blot en enkelt teaser til nysgerrigheden. Men jeg må bare lige advare dig - meditation og mindfulness bliver man afhængig af. Forløbet kan naturligvis kombineres med coaching


En god måde at starte på er et kort foredrag for hele virksomheden, fx. til et townhall møde eller morgenmøde og så invitere til nogle hold efterfølgende. 


Hvorfor meditere sammen?

Ro


De fleste virksomheder har tryk på produktivitet, effektivitet og løber stærkt. Der sker noget helt særligt, når vi lader roen indfinde sig. Det skaber et andet samvær, som vi kan bygge videre på. 

Nuet


Vi har ofte travlt med at evaluere og analysere fortiden eller bekymre os om fremtiden med KPI'er, visioner og planer. Ved at være sammen i nuet, kan vi skabe bedre trivsel og få mere ro i hovedet.

Idéer


Det sværeste for mig personligt i meditation er at blive i meditationen, når først kreativiteten melder sig. Det gør den hurtigt i meditation. Her er vejen til nye idéer og innovation. 

Indre bæredygtighed

Sideløbende med, at mange virksomheder i dag kigger på ESG og arbejder for at skrue ned for resurser, som tærer på planetens ve og vel, bør vi også se på den indre bæredygtighed. Jeg tror på, at den ubalance, vi ser i fx klimaet, er en spejling af den indre ubalance menneskeligheden har indledt det nye årtusinde med og nu i disse år desværre accellererer. 

Den indre have skal også plejes

Jeg tror på, at vejen til ydre bæredygtighed går via indre bæredygtighed, for det er langt lettere at tage ansvar for vores omgivelser, når vi tager ansvar for os selv. Gennem samtale, meditation, mindfulness og ture i naturen lærer i jeres indre have at kende, bliver klogere på hinanden, og hvordan I fungerer bedst sammen. Haver er smukkest, når de er fulde af farver og  mangfoldighed og ligeså er grupper af mennesker. 


Skal vi skabe forskellen?


Sammen kan vi skabe den ramme for dine medarbejdere, som giver dig og dem lyst til at blive og levere en god indsats. Når du som leder viser, at du har lyst til at være sammen med dine kollegaer i et mere skrøbeligt og nært rum, mærker de, at du ønsker at hjælpe dem til en god hverdag i balance. Slut med stress og jag. Find ind i roen og skab en bedre arbejdsplads indefra. Jeg hjælper dig både med visionen, leverancen og kommunikationen. 


Book en time eller et forløb?

Book foredraget

"Mind your mind"

På 30 minutter tager jeg jer igennem hvorfor mental sundhed skal plejes og kommer med eksempler på, hvordan vi med mindfulness og meditation kan passe bedre på os selv.

Fra hjernestress

til hjerteledelse 


Er I som virksomhed klar til at tage det helt store spring i forhold til trivsel, passion, det meningsfyldte arbejdsliv, selvomsorg, gruppedynamik og arbejdsglæde? Har I allerede snuset lidt til mindfulness og meditation? Er I nysgerrige på næste skridt? Så skriv til mig, så vi kan tale sammen om rejsen fra hjernen ned i kroppen og ind i hjertet - der hvor sjælen bor og den helt store transformation finder sted.  

PS - det er den slags mails og mod som verden i sandhed har brug for at flere tør sende. Glæder mig til at høre fra dig. 

Indled jeres møder med grounding

Trivsel først

Bliv mere innovative 

Skab et ærligt og nærende fællesskab