Endnu en mindblowing meditation og balancering her til morgen med en smuk, gammel og vis sjæl.

Vi lever generelt meget afkoblet fra vores sjæl i dag. Der var andre liv, hvor vi var meget mere i kontakt med vores sjæl og forstod forbindelsen til universet, moder jord og os selv. Den viden, vores sjæl har samlet sammen gennem mange liv levet, kan vi bruge til at udføre vores livsformål i dette liv. Hvis vi lytter og tør finde modet frem.

Men det kommer ikke, når vi kun lever i hovedet og ikke kommer ned i kroppen og hjertet. Det kommer ikke, når vi ikke nærer os selv. Det kommer ikke, når vi ikke lytter til vores hjerters hvisken, vores kald. Det kommer ikke, når vi gang på gang svigter os selv og atter hopper ind i hamsterhjulet.

Når sjæle, som den jeg mødte i dag, stopper op i livet, mærker efter og gør sig klar til next level om du vil, kommer der ny viden og nye hjælpere ind i livet, som kommer, når vi hæver vores vibration.

I dag så jeg en meget fin og meget gammel kvindelig sjæl. Jeg fik lyst til at bøje hovedet i respekt og ære for den karisma, der kom til stede. En gammel sjæl vågnede op i dette liv og stiller sin viden og healerkraft til rådighed for den kvinde, der i dag bærer sjælen videre. Og det er smukt og kraftfyldt. Og vigtigt – for med den forbindelse til sig selv kan denne kvinde gøre en kæmpe forskel.

Balanceringen var atter magisk og eventyrlig og i dag også indsvøbt i højtidelighed, ærbødighed, visdom og respekt. Den opstod i lava.

Se mere til balanceringer