Vil du have et personligt digt med på rejsen?

Få dit helt eget personlige digt

Ofte når jeg har lavet en balancering af en klient, og vi har arbejdet med en meditation, kan jeg kort tid efter skrive et lille personligt digt om meditationen til min klient med en eller anden form for indsigt. Det kan du nu tilkøbe til din session og have med dig som en kærlig reminder på din smukke rejse ud i livet.

Jeg skriver “ofte”, for jeg ved også, at det kan ikke forceres. Og skulle det ikke være tilfældet i din session, får du naturligvis pengene retur. Det er ikke så vigtigt, om du køber digtet før eller efter din session, men dog senest en uge efter din session, for at jeg kan levere. Det står nemlig skarpest i detaljer i dagene efter en session. De kommer som en kanalisering og bliver oftest skrevet i tredje person, men modtagerne er aldrig i tvivl om, hvem der er hovedpersonerne i deres digte.

Mange melder tilbage, at deres digt rammer dem dybt i hjertet, og at digtet betyder meget for deres videre udvikling og bliver til et kært dokument, som altid ligger i tasken, er rammet ind eller sågar ligger under hovedpuden.

Bestil dit digt

Kan kun bestilles efter aftale med Gitte og senest en uge efter en balancering.

Se eksempler på personlige digte

Du kan her se et par eksempler på formen på digtene her. Da de er dybt personlige, kan jeg ikke offentliggøre så mange af dem her, og vil lade referencerne tale for sig selv. Her er dog et par eksempler:

“Min haves muld”

Dette digt har jeg skrevet efter en meditation jeg selv oplevede. Det minder meget om andre digte jeg har skrevet til klienter, men er her i jeg-form.

“Gudinden i mennesket”

Dette digt har jeg skrevet som en hyldest til Sussanne Wexø, som var min underviser på Life Mastery Coachuddannelsen.

Hvad siger andre?

“Jeg har fået flere personlige digte fra dig, Gitte, og elsker når de popper ind i indbakken. De kommer altid i døgnene efter en session, i en tid hvor jeg virkelig går og summer over oplevelsen. Dine sessions rykker mig helt vildt meget på det personlige plan. Det tager altid lidt tid at fordøje oplevelser, der går så tæt på og rykker så meget. Dine digte forlænger denne oplevelse og formår i høj grad også at indkapsle de vigtige detaljer, der nogle gange kan være lidt svære at huske i tiden efter. Jeg har typisk mit digt i tasken i lang tid og kan finde det frem en stille aften for lige at genkalde mig oplevelsen. Det er så fint. Det er en stor gave at få dette digt tilsendt – Tusind tak.”

Anonym

“Når man arbejder med mennesker, og jeg vil rettere sige møder et menneske i dyb nærvær, i sessions eller på anden vis, så opstår der et særligt rum. Gitte forstår at samle dette rum i sine smukke beskrivelser og digte. Jeg elsker det, og bliver berørt på fineste vis. Dette er især Gittes gave til verden. Hun formidler hjertets storhed, så klar og rent. Glæd dig, jeg vil på det varmeste anbefale dig at modtage dit personlige digt. Det er helt unikt, og glæden bevares til evig tid i dit personlige hjertes rum.” 

Sussanne Wexø

Underviser og stifter, Life Mastery