Din energi – dit liv

Vil du lære din energi bedre at kende?

Energi er i grunden noget underligt noget og på samme tid helt magisk. De fleste kan ikke se den, og alt for mange har glemt at mærke den. Kender du din energi? Lever du i samklang med den? Lige nu er en helt særlig tid. For der sker en opvågning i disse år, som betyder, at mange flere interesserer sig for energi.

Er du også nysgerrig på at blive mere bevidst om din energi? Vil du lære at forstå, hvordan du kan bruge din energi bedre i samvær med andre? Både til at give mere energi, eller til at passe på din egen energi? Vil du med ud i naturen og lære at forbinde dig mere til naturens elementer? Og vil have tættere kontakt til dit hjerte?

Så er dette introkursus, der løber over fire måneder noget for dig. Vi udvider og beskytter dit energifelt, besøger naturen og lukker mere op til dit smukke hjerte. 

Din energi

I første session arbejder vi med din energi. Du hører mere om, hvad energi er og lærer din energi bedre at kende.

Gennem øvelser og meditation lærer du at forstå, hvordan din energi påvirker andre og deres energi dig.

Målet er at du lærer at optimere din energi, så du føler dig næret i din krop, forbundet og bedre kan nyde samvær med andre. 

Naturens energi

I anden session tager vi på tur i naturen og kommer omkring de 4 elementer ild, vand, jord og luft.

Vi taler om dit forhold til naturen, og du lærer at forbinde dig bedre til naturens energi og rytme.

Du lærer også, hvordan naturen kan guide dig i din hverdag og hjælpe dig med at føre dine drømme ud i livet, hvis du blot bliver bedre til at lytte.

Dit Hjertelys

 I den tredje session lukker vi med meditation op til dit smukke hjerte og skaber en tættere forbindelse mellem dit hjerte og dit sind.

I hjertet finder du din bedste vejviser. Hjertet indeholder så stor støtte for os.

Vi lukker op til større bevidsthed om hjertelys, hjerte-bevidsthed og hjerteenergi. Det føles som at finde hjem til sig selv.

hvis mange flere kunne kendte til den usynlige verden ville der være meget mere glæde

 

 

 

Lær at lytte

I vores eget og naturens energisystemer har vi en lang række ekstra værktøjer, som vi kan bruge til at skabe og forme det liv, vi ønsker at leve med glæde, nydelse, frihed og lethed. Mange mennesker kender ikke til disse værktøjer, eller rettere har glemt at bruge dem. For de fleste har kendt til dem tidligt i deres liv.

Når vi bruger dem, føles det som at have dybere sanser og meget mere giver meget mere mening. 

Kender du lyden bag øret, der lytter mellem lag? Har du synet bag øjet, der ser klarere og længere? Kender du følelsen af at komme hjem i dit hjerte? Mærker du en tæt forbundethed med naturen? Hvordan smagen frihed? Hvad hvisker naturen til dig? Kan du høre det? Lytter du?

Det hele er energi. I forløbet mediterer vi sammen og du får også to lydfiler, du kan lytte til mellem meditationerne. En til at falde dejligt i søvn og en til at få et indre lysbad.   

vi har helt glemt

at vi er naturen

Hvordan foregår det

Forløbet strækker sig over fire måneder og er intensivt. Vi mødes tre gange i tre timer med en måned mellem dine sessions. Mellem dine sessions kan du forvente dagligt hjemmearbejde. For du skal nu i gang med at studere dine mønstre, din energi og din bevidsthed.

Efter de tre gange har vi en enkelt session online, hvor vi har en time sammen, og du kan stille spørgsmål eller få mere viden om specifikke emner, du arbejder med.

Du kan se det som et introkursus til din energi, hvorfra en helt ny verden vil åbne sig, og du på mange måder vil begynde at kunne skabe det liv, du drømmer om. Det er lidt som et Narniaskab, man går ind ad og ikke har lyst til at komme ud af. Mange af mine klienter beskriver det som en anden verden, de ikke kendte til før, og ikke vil forlade igen. Men det handler ikke om at forlade magien, snarere om at integrere den i hverdagen. stiller spørgsmålene og finder sammen svarene. Det er din energi. Jeg er blot en vejviser. Vil du med? 

Book nu

Du får hele hele forløbet med i alt 10 timers 1:1 undervisning til 9.995 kr. inklusiv to lydfiler.

Hvad kommer vi typisk omkring? 

Det er forskelligt fra mentee til mentee, men nogle af de emner vi ofte berører er 

Dit forhold til naturen

Dit forhold til Moder Jord

Hvor du er i livet og gerne vil hen

Forskellig litteratur

Din hule – dit hjem

Din kreativitet

Din familie

Dit energiskjold

Dit nærvær

Dit selvbillede

Dit følelse af samhørighed

Conscious music

De frø du vil så

Dit forhold til dyr

Din næring

Dine venner eller kolleger