Ønsker du at skrue op for livet?

En af de helt store grunde til manglende trivsel i vores samfund er, i min optik, at vi er ALT for meget i hjernen og ALT for lidt i hjertet. Selvkærlighed er den mest vidunderlige drivkraft i livet, og jeg ønsker, at mange, mange flere skal få øje på al den kærlighed, de kan få til sig selv og dermed også til livet.

Vi har så travlt med at udrette, at vi glemmer at mærke efter – glemmer, hvad essensen af livet er, og hvad der skal komme ud af alt det, vi så gerne vil skabe – det lykkelige liv, som i virkeligheden igen og igen i historien har vist sig at opstå, når vi skruer op for kærligheden. Det er i kærlighed til livet, at de største mirakler sker.

Mit arbejde med energi foregår via mentoringsessions, hvor vi balancerer dig og din energi. Når du er klar, kan vi også lave en transformation, hvor vi lukker op for en helt masse nye værktøjer i dit liv.

Dine sessions vil være en blanding af meditation, samtale, energibehandling og øvelser.

Det her er meget mere end energi – det er en måde at være i livet på.

 

Balancering

SKRU OP FOR DIN ENERGI

Når du kommer hjem fra en balancering føler du dig dejligt fyldt op med masse nærende energi, og vil i dagene efter føle at du næsten svæver rundt. Du får en masse viden om energi og konkrete redskaber til at holde på din energi, få mere energi, rense dig for andres energier og passe på din energi.

Personligt digt

Ofte når jeg har lavet en balancering med en meditation, kan jeg efterfølgende skrive et lille personligt digt om meditationen til mine klienters store glæde. Måske har du lyst til at få dit digt med på din rejse i livet. De små digt har sidenhen fået stor betydning for klienter, som får ny vejledning i deres digte, når de er klar.

Transformation

Når du har fået en balancering eller hvis du tidligere har prøvet noget lignende, kan du booke en transformation. Det er til dig, der er klar til de store skifte i livet og som virkelig er klar til at tage livet helt ind og mærke sjælen i dagligdagen.