Gør en forskel!

Søger du et meningsfuldt liv er et liv, hvor du bestemmer retningen og gør en forskel?

 Denne club er for dig, der er langt i din karriere og nu søger mere mening med din tilværelse. Måske er du endda direktør, leder eller en erfaren iværksættere, måske er du på papiret kommet langt, men mangler alligevel noget indhold i din tilværesle. Måske mærker du en længsel efter noget mere, men kan ikke helt finde frem til hvad det skal være? Club Footprint er for dig, som søger mere mening med tilværelsen og spørger dig selv, hvilket fodaftryk du vil efterlade dig her i verden. Du ved allerede, at du har en stor kapacitet og tilfører værdi til de projekter, du arbejder med og nu søger du mere mening med din tilværelse. Du er klar til at finde dit livsformål og finde helt ind til din

HIGH OH LIFE feeling. 

Der er kun 1 liv. Der er kun et nu. Din tid er nu.

Bruger du den bedst muligt? 

Er du klar til at sætte dit FOOTPRINT?

 

Graugaard club footprint

Månedlig sparring

 

 

Vi mødes to timer i den anden uge af hver måned og taler om din personlige udvikling, din energi, dine udfordringer og dine drømme og sætter sammen retning for dig. Hvis vejret tillader det, går vi i naturen i Hørsholm, ellers mødes vi online eller på mit kontor. Vi kan også mødes hos dig med kørsel og timetillæg. 

14 dage efter din session kan du tjekke ind i et lukket forum med mig for at tracke din fremgang.

Du får adgang til en online platform med mentaltræning, meditationer og inspiration til mere livsglæde og balance. 

Dit medlemsskab kører som minimum i 6 måneder og kan derefter forlænges. Vi arbejder med klare mål for trivsel, passion og udvikling. Du kan betragte dette forløb som en uddannelse i det meningsfulde liv.

Det hele handler om, at du kommer tættere på dit livsformål og kan sætte dit FOOTPRINT og være stolt af det aftryk, du en dag efterlader dig, når du ikke er her mere. 

Hvad kræver det af dig?

Denne club er ligesom eventyrernes klub. Det kræver mod, lyst til forandring, nysgerrighed, styrke, livslyst, tro, håb og passion. 

graugaard footprint passion

Gitte sparer oftest med sine mentees om: 

Livsformål – Passion – Mod – Energi  – Åndelighed – Kærlighed – Mening – Mod – Autenticitet – Mod – Robusthed – Sensitivitet -Potentiale – Livsglæde – Blokeringer – Magnetisme – Selvværd – Tiltrækning – Held – Growth  Mindset – Hjertelyd – Impact – Selvtillid – Mod – Forandring – Relationer – Hjerterytme – Tilknytning – Puls – Flow – Passion – Grounding – Innovation – Spiritualitet – Selvkærlighed – Etik – Bagage – Source – Engle – Naturkraft – Healing – Strategi – Historiefortælling – Mod.

Hvilke tre ord er du mest tiltrukket ?

Hvad tror du det kræver at udleve sit livsformål

(hint – hvilket ord går igen?)  

Gitte taler af erfaring og her får du en mentor som i den grad walks her talk. Med sin One breath – mission one million kids er Gitte som bestseller forfatter og foredragsholder godt i gang med at sætte sit eget smukke fodaftryk globalt. Nu hjælper hun særligt udvalgte mentees med at udleve deres drømme. 

Ready to join Club FOOTPRINT?

Bliv medlem i klubben for os, der vil gøre en forskel i verden og forstår, at vi har potentialet til at gøre det. Du tegner et abonnement for minimum 6 måneder og kan herefter forlænge med yderligere halve år eller per måned, Du får adgang til en online portal med mentaltræning og visualiseringer mm. Der vil løbende komme nye tiltag, mulighed for at møde ligesindede mm. Gitte optager kun en mentee om måneden og du skal ansøge om plads. Der er ofte ventetid. Ved betaling per måned stiger prisen til 3500 kr.  

DKK per måned

Minimum binding (mnd)

Første indbetaling

graugaard mentoring footprint
Foot print Gitte

We all need a wing (wo)man

En sjælden kombination af forretningsforståelse, coaching, dybt menneskekundskab, forståelse af energier, growth mindset, samarbejde med naturen, klarsyn og dyb helende meditation møder dig, når du lærer Gitte at kende. Det er svært helt at forklare, men ordet skarphed, storyteller, ambitiøs, visdom, ro og nærvær lyder ofte genklang i beskrivelser af Gitte. Gitte tager dig med på en personlig udviklingsrejse, som for de fleste bliver dyb og meningsfuld. Hun hjælper dig med at skabe kontakt til dit hjerte og dermed dit indre kompas. Derfra åbner sig en verden, du nu kun drømmer om. Du får gennem mentoring med Gitte også adgang til et stort netværk af mulige leverandører, som Gitte har vækstet gennem mere mere end ti år som iværksætter.  

Ja, så okay da – du skal nok også få lov til at kramme et træ