FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Går du med en drøm? Er det tid til, at den nu skal blive til virkelighed? 

NU SOM ONLINE PROGRAM

Jeg møder dagligt iværksættere, lysarbejdere og ildsjæle med noget på hjerte, som resten af verden vil have så meget gavn af blev delt. Men noget indeni disse skønne sjæle holder dem tilbage fra at lyse, skinne og dele ud af de gaver, de er kommet hertil for at dele. Og det gør mig så ked af det. Både fordi der er så mange mennesker, der har brug for, at vi træder ind i vores lys og tør dele, og fordi jeg selv oplever det at turde skabe og dele som den vildeste meningsfyldte rejse, hvor jeg hver dag får lov til at arbejde med det, jeg elsker og endda kan tjene penge på det. Den følelse er så magisk, at jeg vil ønske at mange flere kunne mærke den. Vil du være med?

Er du i tvivl om du selv er en lysarbejder? Se 20 tegn på det her…. 

ONLINE LÆRING

Som noget nyt tilbyder jeg denne læring online. Jeg vil nemlig rigtig gerne, at du har set det og har en basisforståelse for, hvordan jeg arbejder med dem som procesværktøj og får en fornemmelse af, hvordan du selv kan arbejde med dem, når du går i gang med at føre dine drømme ud i livet.

Hvem er kurset for? Iværksættere med lyst til at arbejde mere energetisk, lysarbejdere og ildsjæle med et kreativt hobbyprojekt.

Måske er du iværksætter, måske er du i gang med et større hobby-projekt. Men hvad skal der til for at føre dit drømmeprojekt ud i livet? Og hvorfor går mange af os i stå? Hvor blokerer du dit eget flow? Og hvad skal der til for at forløse dine blokerende overbevisninger?

 Pris: 975 kr. 

 

Elementerne viser vej 

 Baseret på mine erfaring det sidste år, hvor jeg har afholdt denne workshop 3 gange, har jeg lavet et nyt koncept. Selve undervisningen omkring elementerne ligger nu online klar til dig. Alle modulerne kan du sidde og arbejde med derhjemme i ro og mag og i dit tempo.

Jeg deler jeg ud af min egen rejse og beskriver, hvordan jeg skaber en fuld cirkel, når jeg tager en idé hele vejen til produkt og skaber et kæmpe flow i mit salg. 

Derefter vender vi det hele om mod dig, og finder ud af, hvordan du har det med de fire elementer og deres karakteristika:

  • idéfasen (luft)
  • passion (ild)
  • skabelse (jord)
  • flow (vand).

Kan du skabe en fuld cirkel og komme helt i mål? Lad elementerne guide dig.

HVAD FÅR DU MED I MIT ONLINE PROGRAM?

I løbet af mit online program og vores retreat, får du indsigt i dig selv og kommer til at se, hvor du har mulighed for at udvikle dig i din spejling af naturen. Du lærer at bruge naturen både som afslapning og grounding – men i høj grad også til EMPOWERMENT.

Du får:

  • Videoundervisning
  • Kompendium 
  • Meditationer
  • Træning

Pris 975 kr. 

Om Gitte Winter Graugaard

I denne workshop smelter Gitte Winter Graugaard sin baggrund som Cand. Merc. i international Business og fire år som branding og kommunikationskonsulent fra eget bureau sammen med de senere års mere spirituelle intuitive tilgang. Her får du det bedste fra de to verdener. Fra 2010-2014 drev tjente Gitte sin første million med firmaet Winter Kommunikation, hvor hun arbejdede for store brands som IBM, KMD, Bestseller, Fætter BR, Topdanmark, Oticon, Glaxo Smith Kline m.fl. Lysten til at skrive til børn og for alvor bruge sin stemme til at gøre en kæmpe forskel for børn i hele verden voksede i de år, og førte til at Gitte åbnede Room for Reflection i 2014, Room for You i 2015 og senest Momo Academy i 2017. Gittes forfatterskab er i fuld gang med at gå internationalt. Børnemeditationerne I mit hjerte en en dansk bestseller og sælger nu i +20 lande og Gitte har +30.000 følgere på de sociale medier. Se også mere om Gittes store succes i pressen. Hvad skal der til for at opnå alt det? Det fortæller Gitte meget mere om i denne workshop.

“Igennem de sidste ti år har jeg været kreativ iværksætter, åbnet fire forskellige virksomheder, skrevet syv bøger, afholdt et hav af kurser og har coachet iværksættere i at opbygge deres forretninger, men hele mit liv har jeg været i lære hos naturen. Som barn var  jeg spejder og jeg husker min barndoms have som en fortryllende legeplads. Som voksen har jeg været heldig at møde en mand, som også elsker naturen og som tilmed udfordrer mig til at turde prøve endnu flere kræfter af i naturen. I det her kursus samler jeg alt det, jeg har lært på vejen til dig, der er i gang, men føler dig låst på rejsen og ønsker ny indsigt i, hvordan du kommer videre og kan gøre dine drømme til virkelighed.”

Book denne workshop live

Denne workshop kan også bookes ved minimum 15 deltagere af virksomheder og foreninger, der arbejder med iværksættere eller til private arrangementer for iværksættere. Bemærk, at workshoppen i live version tager minimum 4 timer og med fordel kan forlænges. Den vil både være gavnlig for nye og erfarne iværksættere, som er interesserede i at lære sig selv bedre at kende og skabe langt mere flow i deres forretning i samspil med naturen. Kurset kan som du kan se nederst på siden selvfølgelig også afholdes i mere corporate omgivelser. 

Send en mail for forespørgsler og booking.

Gitte Winter Graugaard er uden tvivl en passioneret iværksætter med noget på hjertet, men her stopper det på ingen måde. For Gitte er en iværksætter med en sjælden evne til at beskrive hvorfor eller hvorfor ikke man får succes som iværksætter. Med udgangspunkt i de fire elementer luft, ild, jord og vand udfordrer Gitte på en meget enkel og letforståelig måde iværksætteren på kompetencer og interesser. Budskabet er klart og enkelt – for at få succes skal alle dele favnes, men det er ikke en forudsætning, at den enkelte iværksætter gør det. Humlen ligger lige så meget i erkendelsen af, hvor manglerne er og hvordan man gennem partnerskaber og andre samarbejdsrelationer bliver dækket ind.

Alle vil have glæde af at lytte til Gitte – og man behøver end ikke at have en lille iværksætter i maven, for at bliver klogere af det.

Kurt H. Wolf

Økonomi-, administrations- & HR-chef, A-kassen CA

Jeg har haft glæden af at deltage i work- shoppen fra ide til virkelighed.Tusind tak Gitte for en absolut vidunderlig og inspirerende aften. Det var en stor glæde at deltage og lære af dig. Tak for dig og dit lysende eksempel på at blive ved med at tro på at drømmene skal slippes ud og forløses. Jeg gik fra workshoppen med mod i kroppen og en boblende følelse af at have meget at give videre i denne verden via mine uddannelser og viden.

Katja

If you have followed me for a while, you know that one of my passions is to inspire others to follow their calling. In Gitte’s class I gained completely new and insightful perspectives on this vast topic. 

Jannecke Øinæs

CEO Wisdom from North

Udtalelser fra tidligere kursister til Fra Idé til virkelighed:

1000 tak for i aften! Det har været virkelig magisk. De indsigter jeg fik om blokeringer resonerer på alle de ideer, jeg har fået over de seneste år. Ideer som jeg nu så fint ser alle er en del af det nye, jeg vil skabe.

Sammen med Gitte fik jeg troen på, at jeg selv er en kæmpe ressource med uanede muligheder, der nærmest bare kan plukke ned fra hylderne. Det var en fantastisk følelse at gå hjem med, – og som stadig lever i mig. Gitte har i den grad styrket min selvtillid og min tro på en eventyrlig fremtid. Jeg vil helt klart have mere af Gitte!

Tak for i går. Det var helt fantastisk.

“I really recommend this class. I have had the pleasure of having Gitte as my guide/mentor and she is a wonderful, passionate and warmhearted women, with a lot of insights”

Ellen

Hjemme efter en fantastisk inspirerende HEARTPOWER weekend. Tusind tak Gitte for at gøre denne weekend mulig. En af de mange læresætninger jeg tager med mig er prik til prik tegningen… Jeg kan mærke, at jeg – ved hele tiden at forsøge at se det store billede – mister muligheden for at at nyde og koncentrere mig om det næste skridt. Det ændres nu. Der er allerede flere ting i støbeskeen, som fortjener min fulde opmærksomhed. 

Tusind tak for en virkelig energifyldt aften. Glæder mig til at fordøje det hele.

The class gave me inspiration to share my life knowledge with the World and tools how to manifest my souls gifts through the four elements. Gitte gave me a new way to look at my life long interest of beavers and how to look at it in a symbolic way. Life became more interesting!

Dan Frendin

Lørdag var en dag for mig – opfyldning af selvkærlighed gennem hjertemeditation og sharing af magiske Gitte Winter Graugaard. Senere en kæmpe energi opgradering til mig og min mission. “Fra ide til virkelighed” med støtte og hjælp fra de fire elementer Moder Jord består af. Ild, jord, luft og vand.

Thank you for holding space Gitte Winter Graugaard. I got so many new insights.

Af hjertet tak Gitte Winter Graugaard for den mest fantastiske og inspirerende weekend.

It was very enlightening to follow the session and for a newbie in the spiritual world I was very inspired.

Tine Tang Sørensen

Thank you for a wonderful class yesterday. The class with Gitte was so powerful and full of passion. I love the knowledge of the elements and how we can work with them. The meditation was amazing and I highly recommend participating in this class.

Katja Halladin Rauh