FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Går du med en drøm? Er det tid til, at den nu skal blive til virkelighed? 

Jeg møder dagligt iværksættere, lysarbejdere og ildsjæle med noget på hjerte, som resten af verden vil have så meget gavn af blev delt. Men noget indeni disse skønne sjæle holder dem tilbage fra at lyse, skinne og dele ud af de gaver, de er kommet hertil for at dele. Og det gør mig så ked af det. Både fordi der er så mange mennesker, der har brug for, at vi træder ind i vores lys og tør dele, og fordi jeg selv oplever det at turde skabe og dele som den vildeste meningsfyldte rejse, hvor jeg hver dag får lov til at arbejde med det, jeg elsker og endda kan tjene penge på det. Den følelse er så magisk, at jeg vil ønske at mange flere kunne mærke den. Vil du være med?

Er du i tvivl om du selv er en lysarbejder? Se 20 tegn på det her…. 

Måske er du iværksætter, måske er du i gang med et større hobby-projekt. Men hvad skal der til for at føre dit drømmeprojekt ud i livet? Og hvorfor går mange af os i stå? Hvor blokerer du dit eget flow? Og hvad skal der til for at forløse dine blokerende overbevisninger?

Hvem er kurset for? Iværksættere med lyst til at arbejde mere energetisk, lysarbejdere og ildsjæle med et kreativt hobbyprojekt.

Elementerne viser vej 

 Baseret på mine erfaring det sidste år, hvor jeg har afholdt denne workshop 3 gange, har jeg lavet et nyt koncept. Selve undervisningen omkring elementerne ligger nu online klar til dig. Alle modulerne kan du sidde og arbejde med dethjemme i ro og mag og i dit tempo.

Når du så kommer til retreatet – into the elements kan vi koncentrere os om dit koncept, dit produkt, din virksomhed, din energi og dit forhold til naturen.

Jeg deler jeg ud af min egen rejse og beskriver, hvordan jeg skaber en fuld cirkel, når jeg tager en idé hele vejen til produkt og skaber et kæmpe flow i mit salg. 

Derefter vender vi det hele om mod dig, og finder ud af, hvordan du har det med de fire elementer og deres karakteristika:

  • idéfasen (luft)
  • passion (ild)
  • skabelse (jord)
  • flow (vand).

Kan du skabe en fuld cirkel og komme helt i mål? Lad elementerne guide dig.

ONLINE LÆRING

Som noget nyt i dette kursus, får du adgang til mit online kursus om elementerne, inden du kommer. Jeg vil nemlig rigtig gerne, at du har set det og har en basisforståelse for, hvordan jeg arbejder med dem som procesværktøj og får en fornemmelse af, hvordan du selv kan arbejde med dem, når du går i gang med at føre dine drømme ud i livet.

Da jeg forventer, at I har set mit kursus inden du kommer, kan jeg på aftenen give jer mere taletid og arbejde mere med jeres konkrete udfordringer i stedet for at skulle bruge tiden på at undervise jer.

Så i bedste flipped learning stil ønsker jer at du kommer velforberedt, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt, der hvor du er lige nu. de meditationer der er med i dette online program, kan du besøge igen og igen, som procesværktøj, når du ønsker at skabe flere produkter. 

 

HVAD FÅR DU MED I MIT ONLINE PROGRAM?

I løbet af mit online program og vores retreat, får du indsigt i dig selv og kommer til at se, hvor du har mulighed for at udvikle dig i din spejling af naturen. Du lærer at bruge naturen både som afslapning og grounding – men i høj grad også til EMPOWERMENT. 

Vi taler om, hvordan vi med vores energi kan være i forskellige tilstande, som kan låse os fast i en tyngende og drænende vibration, men som også kan hjælpe os helt enormt, hvis vi tør give slip og surfe bølgen.

Vi arbejder også med vores kreative energi, når vi kigger på hvordan vi får modet til at sende vores produkter på gaden, og hvordan vi kan beskytte vores kreative felt, når omverdenen begynder at bedømme vores produkt. For hvordan passer du på dig selv og din skaberkraft, mens du deler ud fra din inderste kerne og fineste visdom? Hvordan beskytter du dig selv i sårbarheden? Og hvordan adskiller du dit produkt fra dit selv i energi, når det er skabt helt inde i dit hjerte?

Med din adgang til mit online program om de fire elementer, har du et procesværktøj som du kan bruge igen og igen, når du vil føre nye drømme ud i livet. 

RETREAT into the elements

Efter at have holdt dette kursus nogle gange har jeg haft to ønsker: mere tid og mere natur. Derfor har jeg lavet kurset om til et døgns retreat og har teamet op med skønne Carina Lyall, som har et dejligt rustikt retreatsted “Skovly” i Bisserup ved Næstved.

Jeg elsker selv at komme hos Carina, som blandt andet har trænet mig i Earth Medicine. Ikke alene vil hun sørge godt for med dejlig vegetarisk kost, hun vil også lede en ceremoni undervejs, når vi for alvor skruer op for ild elementet.

Næste retreat bliver i forsommeren 2020. 

Der er kun plads til 12 deltagere. Eneste krav er, at den idé du vil arbejde med skal hjælpe andre. Du kan både være med som erfaren iværksætter og ny. Vi mødes kl. 10 og slutter kl. 10.

Der er undervisning så vidt muligt i naturen, men vi kan også være inde, hvis vi ønsker det. Natten tilbringes i medbragt telt i haven og er en del af workshoppens proces. Du kan sagtens være med denne weekend, selvom du allerede har været med før. Retreatet byder på masser af proces, så du kommer så langt som muligt med din idé, inden vi skilles. Hvis det kalder på dig, er det for dig.  

 HVAD FÅR DU MED FRA RETREATET Into the elements?

Vi mødes om bålet, mediterer i tipi’en, grounder os i skoven og sætter flowet i gang ved vandet. Du får en udvidet version af Fra idé til virkelighed. Hos Carina er alle elementerne meget levende, og Carina har gjort sit sted klar til at hjælpe os, løfte os og skabe magi. Hver eneste gang jeg selv kommer hjem fra et retreat hos Carina, siger jeg til min mand, at vi skal flytte til Bisserup. For energien er bare virkelig vild.

Vi er ude så meget som muligt, men har også mulighed for at komme ind og tænde op i brændeovnen og drikke en varm kop te. Om natten sover vi i telt. Du kan vælge, om du vil sove alene eller sammen med andre. Natten arbejder for os og stjernerne og månen hjælper til.

Jeg tør faktisk ikke helt spå om, hvad denne weekend kan betyde for dig. For jeg ved, at de som kommer med her, er særlige sjæle og på mine retreats løfter vi hinanden og hjælper hinanden på den smukkeste vis. Så glæd dig til, at vi skaber magi i skoven i Bisserup – stedet du får akut lyst til at købe… Glæd dig til at møde Carina Lyall, som er så vildt inspirerende og hjælper mig med at løfte energien endnu vildere op, når vi møder elementerne Ild, Vand, Jord og Luft lige midt i dem – der hvor de kan mærkes. 

Glæd dig i øvrigt også til dejlig mad og masser af grin og hjertelys.  

Udtalelser fra tidligere kursister til Fra Idé til virkelighed:

1000 tak for i aften! Det har været virkelig magisk. De indsigter jeg fik om blokeringer resonerer på alle de ideer, jeg har fået over de seneste år. Ideer som jeg nu så fint ser alle er en del af det nye, jeg vil skabe.

Sammen med Gitte fik jeg troen på, at jeg selv er en kæmpe ressource med uanede muligheder, der nærmest bare kan plukke ned fra hylderne. Det var en fantastisk følelse at gå hjem med, – og som stadig lever i mig. Gitte har i den grad styrket min selvtillid og min tro på en eventyrlig fremtid. Jeg vil helt klart have mere af Gitte!

Tak for i går. Det var helt fantastisk.

Hjemme efter en fantastisk inspirerende HEARTPOWER weekend. Tusind tak Gitte for at gøre denne weekend mulig. En af de mange læresætninger jeg tager med mig er prik til prik tegningen… Jeg kan mærke, at jeg – ved hele tiden at forsøge at se det store billede – mister muligheden for at at nyde og koncentrere mig om det næste skridt. Det ændres nu. Der er allerede flere ting i støbeskeen, som fortjener min fulde opmærksomhed. 

Tusind tak for en virkelig energifyldt aften. Glæder mig til at fordøje det hele.

Lørdag var en dag for mig – opfyldning af selvkærlighed gennem hjertemeditation og sharing af magiske Gitte Winter Graugaard. Senere en kæmpe energi opgradering til mig og min mission. “Fra ide til virkelighed” med støtte og hjælp fra de fire elementer Moder Jord består af. Ild, jord, luft og vand.

Thank you for holding space Gitte Winter Graugaard. I got so many new insights.

Af hjertet tak Gitte Winter Graugaard for den mest fantastiske og inspirerende weekend.

Vil du med, når jeg tager 12 deltagere fra idé til virkelighed?

Retreat: into the elements + online forløb

Foråret 2020

Bisserup ved Næstved hos Carina Lyall
Inklusiv  overnatning (i eget telt), tre vegetariske måltider, kage, kaffe og te.

Retreat 2000 kr.
+
Online program 1500 kr.

Værdi 3500 kr.

Din samlede pris 2500 kr.

Kan betales af to rater
Kun 12 pladser!

Du får 15 % rabat hvis du er med på mit 1 års mentorprogram for iværksættere.

Om underviserne:

Gitte Winter Graugaard

I denne workshop smelter Gitte Winter Graugaard sin baggrund som Cand. Merc. i international Business og fire år som branding og kommunikationskonsulent fra eget bureau sammen med de senere års mere spirituelle intuitive tilgang. Her får du det bedste fra de to verdener. Fra 2010-2014 drev tjente Gitte sin første million med firmaet Winter Kommunikation, hvor hun arbejdede for store brands som IBM, KMD, Bestseller, Fætter BR, Topdanmark, Oticon, Glaxo Smith Kline m.fl. Lysten til at skrive til børn og for alvor bruge sin stemme til at gøre en kæmpe forskel for børn i hele verden voksede i de år, og førte til at Gitte åbnede Room for Reflection i 2014, Room for You i 2015 og senest Momo Academy i 2017. Gittes forfatterskab er i fuld gang med at gå internationalt. Børnemeditationerne I mit hjerte en en dansk bestseller og sælger nu i +20 lande og Gitte har +30.000 følgere på de sociale medier. Se også mere om Gittes store succes i pressen. Hvad skal der til for at opnå alt det? Det fortæller Gitte meget mere om i denne workshop.

“Igennem de sidste ti år har jeg været kreativ iværksætter, åbnet fire forskellige virksomheder, skrevet syv bøger, afholdt et hav af kurser og har coachet iværksættere i at opbygge deres forretninger, men hele mit liv har jeg været i lære hos naturen. Som barn var  jeg spejder og jeg husker min barndoms have som en fortryllende legeplads. Som voksen har jeg været heldig at møde en mand, som også elsker naturen og som tilmed udfordrer mig til at turde prøve endnu flere kræfter af i naturen. I det her kursus samler jeg alt det, jeg har lært på vejen til dig, der er i gang, men føler dig låst på rejsen og ønsker ny indsigt i, hvordan du kommer videre og kan gøre dine drømme til virkelighed.”

Carina Jean Lyall

På vores retreat møder du også Carina Lyall, som på få år har ført mange af sine drømme ud i virkeligheden. Carina bor på gården og vil være værtinde for os og du vil også møde hende til en ceremoni omkring ildelementet, som jeg godt kan afsløre at du roligt kan glæde dig til.  Vi møder hende i Bisserup på Sydsjælland på en rustik og tophyggelig gård, hvor Carina og hendes familie har skabt et helt særligt sted, hvor kvinder og nu også familier kommer for at lære at komme tættere tilbage til naturen igen. Carina lærer fra sig om Earth Medicine, bæredygtighed, respekt for naturen, zero waste, urter, elementerne, kraftdyr, trommedans og meget meget mere. Du kan møde hende i min podcast Det gode børneliv hos Room for Reflection, når vi taler om et vildere familieliv. 

Book denne workshop

Denne workshop kan også bookes ved minimum 15 deltagere af virksomheder og foreninger, der arbejder med iværksættere eller til private arrangementer for iværksættere. Bemærk, at workshoppen tager minimum 6 timer og med fordel kan forlænges. Den vil både være gavnlig for nye og erfarne iværksættere, som er interesserede i at lære sig selv bedre at kende og skabe langt mere flow i deres forretning i samspil med naturen. Kurset kan som du kan se nederst på siden selvfølgelig også afholdes i mere corporate omgivelser. 

Send en mail for forespørgsler og booking.

Gitte Winter Graugaard er uden tvivl en passioneret iværksætter med noget på hjertet, men her stopper det på ingen måde. For Gitte er en iværksætter med en sjælden evne til at beskrive hvorfor eller hvorfor ikke man får succes som iværksætter. Med udgangspunkt i de fire elementer luft, ild, jord og vand udfordrer Gitte på en meget enkel og letforståelig måde iværksætteren på kompetencer og interesser. Budskabet er klart og enkelt – for at få succes skal alle dele favnes, men det er ikke en forudsætning, at den enkelte iværksætter gør det. Humlen ligger lige så meget i erkendelsen af, hvor manglerne er og hvordan man gennem partnerskaber og andre samarbejdsrelationer bliver dækket ind.

Alle vil have glæde af at lytte til Gitte – og man behøver end ikke at have en lille iværksætter i maven, for at bliver klogere af det.

Kurt H. Wolf

Økonomi-, administrations- & HR-chef, A-kassen CA