Her finder du en række forskellige gratis øvelser.

Når du booker sparring, coaching eller energibehandlinger hos Room for You, vil du næsten altid gå hjem med en øvelse, så du kan komme videre med de mål du sætter dig i livet. Her på siden har jeg samlet nogle af dem, som du gratis kan gå i gang med. Der vil være forskelligt fokus i øvelserne og alle med henblik på at hjælpe dig videre. Rigtig god fornøjelse.

Tjek ind i dine sanser

Her er en simpel mindfulnessøvelse jeg ofte starter min dag op med, og særligt hvis jeg har travlt. Det tager kun nogle få minutter og kan få stor betydning for din dag.

Har du svært ved at koble af, når du har fri?

Det kan være svært at stoppe op fra den ene dag til den anden og holde ferie. Har du svært ved at holde fri, kan denne metode måske hjælp dig.

Find dit livsformål

Ønsker du at finde dit livsformål, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev og få adgang til en gratis øvelse.

Skriv dig op her

Iværksætter - har du styr på din fjerbold

Vil du have flere kunder? Vil du undgå selv at skulle ringe hver enkelt af dine kommende kunder op? Her får du en metode, som hjælper dig til mange flere kunder.

Lær at styre dine følelser - find din Følgesvend

Det kan være ret godt at få øje på, hvilke Følgesvend’er vi har i vores liv i form af følelser, der ofte dukker op hos os og følger os, hvor vi går. For ofte har vi en Følgesvend eller flere med os, som hver eneste dag eller ganske ofte følger os i tykt og tyndt.