Mens vi går gennem livet, samler vi en masse data ind. Jeg vil vove den påstand, at forskellen på dem, der lever et passioneret liv og dem, der ikke gør, er, at de der lever et passioneret liv har forstået at bruge den data, de har fundet på deres livs vej til at skabe en vej i livet, der leder dem til at kunne udfolde deres drømme.

Følelsen, der opstår, når meget af det, du tidligere i retrospektiv har undret dig over, hvorfor du dog har valgt, igen senere i livet giver mening, forbinder dig så stærkt i nuet med andre tider i dit liv.

Den intense mening som et valg tidligere i livet pludselig giver her i nuet, leder til følelsen af at komme hjem til sig selv og er fyldt med livsmagi. Så mange længes hjem til sig selv. Gør du også?

Vejen dertil går via hjertet og dine drømme viser vej. Når du skruer op for dit hjertes budskaber, begynder at handle på dine drømme, og åbner op til dit livsformål, vender du lige så stille hjem til dig selv, og så åbnes helt nye døre. Det føles vidunderligt.

En af grundene til at det føles vidunderligt, er, at sjælen forstærkes, vågner op, fylder mere, er stærkere og begynder at hjælpe til, når vi lytter til os selv og vores drømme.

Hvis vi ikke er fulde af passion og livsglæden er slukket, slumrer sjælen lidt hen, visner lidt og i værre tilfælde, kan den finde på at begynde at vandre, hvis vi decideret modstrider vores eksistens eller holder os selv nede. Så er det virkelig svært at mærke sig selv og sine grænser. Og derfra kan det gå helt galt.

Jeg får for tiden at vide, at jeg stråler. Det kommer fordi jeg går længere og længere ad min egen vej, lytter til min krop, udfolder mine kreative sider, udlever mine drømme og mærker livet mere og mere i samspil med min sjæl og med et fokus på balance i mit sind.

Så spørgsmålet er, sødeste du, om du har data nok nu til at begynde rejsen hjem og ad den vej gå mod helt nye horisonter? (Pssst det tror jeg du har).

Jeg vil elske også at hjælpe dig hjem til dig. Ram Dass har sagt – “we are all just walking each other home”. Så smukt.

Det kræver mod at ændre kurs, og det kan være svært at høre hvad dit hjerte hvisker, hvis du længe kun har været i dit hoved, men tro mig – med lidt træning, et bevidst sind og et åbent hjerte kan vi alle vende hjem. Og tænk sig en vidunderlig verden, vi så ville kunne skabe.

Det drømmer jeg om. For en verden fuld af mennesker, der føler sig hjemme hos dem selv i kærlighed og lys, vil fordrive megen stress, pres, mørke og mistrivsel. At være rummelig over for sig selv, fører til mere rummelighed over for andre. Og sådan bliver verden langsomt lysere.

Book en session

Book en coachingsession og begynd at leve fra hjertet. Det er så skønt, og livet bliver helt magisk.

Har du lyst til at læse mere?

Jeg er selv blevet inspireret til at følge mit livsformål og tænke på mit liv som en dataindsamling af bl.a:

  • Esther Hicks
  • Wayne Dyer
  • Mike Dooley