Få endnu mere ud af den vej, du allerede har skabt.

Skru op for dit liv, dit mod, din ærlighed…

Er du som leder klar til at nå nye højder? Når du at mærke livet eller går det lidt for hurtigt? Ønsker du at slukke for autopiloten? Vil du have en følelse af, at tiden er din egen, og du bestemmer?

Vil du elske dig selv højere, elske livet endnu mere, mærke dig selv i verden, være mere autentisk og have langt nemmere ved at realisere dine drømme for livet?

Vil du have mere energi og være bedre humør? Kunne det være skønt med mere latter i hverdagen og flere smil?

Ledersparring hos Room for You er til den moderne leder, der ønsker at nå sit fulde potentiale og på samme tid nyde livet. Det kan være dig, der:

  • Længes efter mere ro.
  • Ønsker mere balance og harmoni.
  • Er træt af at kæmpe.
  • Ønsker mere flow.
  • Vil lære din energi at kende.
  • Vil finde ind til din indre kraft.
  • Arbejde med passion.
  • Elske dig selv og dine fejl.
  • Mærke livet mere.

Som leder har du hver eneste dag mulighed for at påvirke en masse mennesker omkring dig. Med personlig udvikling kan jeg hjælpe dig med at udvikle dig først og fremmest som menneske  og derigennem gøre dig bevidst om de ekstra dimensioner, der skal til for at være den fuldendte leder.

Når du som leder lærer at passe på dig selv, kan du for alvor begynde at arbejde med dine medarbejderes trivsel. Det kræver mod, udfordring, overblik, ærlighed og kærlighed at begynde på personlig udvikling – og jeg vil elske at hjælpe dig videre.

Tid til forandring?

Er du i en tid for transformation og forandring kan jeg hjælpe dig med at finde ny sikker grund under dine fødder.

Jeg har en drøm om at hjælpe passionerede ledere med at lære at lede sig selv, så I kan gå på arbejde og gøre en forskel i verden. Uden at tillade hverken jer selv eller jeres stakeholdere at brænde ud.

Vil du også have hjælp til dine medarbejdere?

Klar til ledersparring?

Book en tid os mig i mine lokaler i Storkøbenhavn – eller mod tillæg kommer jeg også til dig.

Ofte er en time nok, men første gang skal du regne med 2 timer.

Erfaring?

 

Gennem de sidste mange år som kommunikationskonsulent og/eller coach har jeg arbejdet for følgende virksomheder – ofte i en skøn blanding af kommunikation, coaching, forretningsudvikling, strategi og personlig udvikling.

Se flere referencer.