Lysfest

Vi fejrer sommersolhverv og lyset i os

Elsker du også lyset?

Har du glædet dig ligeså meget som os? Lige siden sidste år? Nu er vi klar igen med den smukke fejring af lyset.

Hermed indbyder vi til LYSFEST 2020 på den smukke LI Bredviggaard ved Skibby og fejrer sommersolhvervet og lyset i os selv og hinanden

lørdag d. 20. juni 2020

Årets tema er: SAMKLANG

Dørene åbner fra kl. 12, hvor vi siger hej og hænger ud. Kl. 13 mødes vi i drivhuset til første workshop. Også i år vil vi have et kreativt værksted åbent, og i år får vi mere tid til samvær og netværk også på gården og i naturen omkring. Hestene venter selvfølgelig også på jer. 

Og om aftenen tænder vi bålet og mødes omkring lyset i den milde sommeraften til båltaler.  Se program herunder:

samklang

WORKSHOP FRA kl. 13-14

Hvad sker der når vi lader hjertet lede vejen? Hvordan finder vi vejen derned? Hvordan kan videnskaben understøtte vores søgen? Hvordan kan vi måle om vi har kontakt til vores hjerte. Og hvad betyder det os og vores trivsel og sundhed. Og hvad kan vi lære af dyrene omkring hjertekontakt. Hvad vil det sige at leve i samklang?

Foredrag ved Charlotte Lyngaae Banff og Gitte Winter Graugaard samt special guest Birger Norup. Birger er en passioneret foredragsholder og underviser og har samarbejdet med HeartMath Instituttet de sidste 15 år. Det skal vi høre meget mere om. I kan godt glæde jer. 

Åbne værksteder 

kl. 14-16

Igen i år åbner vi værksteder op for jer. I år som åbne værksteder, I kan besøge, som I lyster. Alle værksteder har til hensigt at inspirere jer til at løfte jeres vibrationer frem mod aftenens lysfest ved bålet.

I kan også besøge vores kreative værksted, eller hænge ud i solen og lære hinanden bedre at kende. Det er en helt særlig forsamling af mennesker, vi samler, så brug endelig tid på hinanden også. Mange arbejder professionelt som lysarbejdere, men det er ikke et krav for at være med. 

Se mere om værkstederne:

Meditation

 Ninet Sommer byder på smukke meditationer med intension om at løfte vibrationen.

Yoga ved vandet

På engen ved fjorden ovenpå gårdens mest kraftfulde energifelt laver Lene Kirk yoga.

Mød Hestene

Charlotte åbner stalden og lader jer komme tæt på hestene. Hør, hvad vi kan lære af dem.

Find Kreativiten

Lotte Juel Pedersen hjælper os ind i kreativiteten med naturen som omdrejningspunkt.

 

Stormøde om lyset og livet

kl. 16-17

Vi mødes igen i drivhuset til stormøde. Her vil vi lede an til debat med et panel af lysarbejdere, der er klar til at diskutere de større spørgsmål vi alle har om lyset, hvor vi kommer fra, vores mission her på jorden, vores sensitivitet, vores hjælpere og livets essens.

Panelet består af: 

– Charlotte Lyngaee Banff

– Ninet Sommer

– Special guest Birger Norup

–  Special guest Lykke Emilie Postborg

– Special guest – to be announced

– To særligt udvalgte gæster fra jer der køber billet. Måske bliver det dig?

Ordstyrer: Gitte Winter Graugaard.

Om special guest speaker Lykke Emilie Postborg: Vi glæder os til at I skal møde Lykke. Hun kommer hele vejen fra Bornholm for at fejre lyset med os og dele sine syn på lyset. Lykke arbejder med lyset som medium, lydhealer, clairvoyant, spirituel mentor og meget andet. 

Aftensmad og hygge

kl. 17-18.30

Med i billetprisen er en dejlig vegansk buffet, som vi nyder sammen med masser af mulighed for netværk. 

Lysfest ved bålet

kl. 19-22

Kl. 19 tænder Mikkel aka The Handsome Farmer op for bålet på engen ved havet, og vi begynder vores fejring af solen, lyset og sommersolhvervet. Her møder vi det fjerde element i ilden og tjekker ind i vores passion. En hyggelig aften venter i sommersolen med båltaler, sang, trommespil og meget andet skønt.

Aftenens båltalere: 

Charlotte Lyngaae Banff

Special guest Birger Norup

Special guest Lykke Emilie Postborg

Special guest – to be announced

Gitte Winter Graugaard

 

Noget vil være på dansk, andet på engelsk, da vi har gæster med fra udlandet. 

Vil du med? 

Tilmelding er åben

kun 5o pladser!

Praktisk info: 

PRIS: 875 KR. inkl. te, kaffe, mad og materialer. 

MAD: Vi serverer kage om eftermiddagen og vegansk middag om aftenen. Vi serverer vand, the og kaffe på dagen. Alkohol er ikke tilladt.  Hjemmebag vil være skønt, hvis du har lyst. 

PARKERING: Ved gården – følg anvisning.

ADRESSE: Bredvigvej 16, Sønderby, 4050 Skibby. 

VEJRET: Vi har bedt om solskin, og skulle det dryppe lidt, rykker vi ind i det kæmpe store drivhus og bruger stalden til workshops. 

MEDBRING: Der er mulighed for at bade i fjorden. Tag evt badetøj og håndklæde med. Tag varmt tøj med til om aftenen og liggeunderlag eller tæppe at sidde på. Måske endda en hue. 

BUTIK: Har du skrevet en ny bog eller lavet smukke kort eller andet i 2019/2020, som du gerne vil præsentere på dagen er du velkommen til at medbringe til en fælles butik. Tag et lille skilt med pris og mobilepay nummer. 

 

 

1000 tak til vores skønne hjælpere på gården! 

I denne lille film bød vi sidste år velkommen og fortalte om vores visioner for Lysfesten.

Knap en måned senere var gården parat og vi bød vores gæster hjerteligt velkommen til en uforglemmelig aften.  

Om Charlotte

Charlottes passion som lysarbejder for dyrene er at sprede viden og bevidsthed om den dybe visdom, der er lagret i dyrerigets kollektive bevidsthed. Charlotte nærer en dyb kærlighed til dyrene og har et dybt ønske om at højne vibrationerne hos dyrene i vores verden. Hun arbejder som animal healer på sin egen gård og støtter via sit healingsarbejde rescue centrerne Odsherred Zoo Rescue, Danmarks første og største redningscenter for eksotiske dyr og Nyt Hesteliv, Danmarks største rescue center for heste.

Om Gitte

Gitte Winter Graugaard arbejder med de fire elementer i sit egne kreative processer i sit forfatterskab. Hun har studeret denne metode gennem de sidste mange års iværksætteri, hvor hun har skabt uendeligt mange produkter, kampagner, workshops, bøger mm. Gitte har også skrevet Hjerternes Dal – Meditationer til børn, hvor hun lærer børnene om elementerne og er forfatter bag bestselleren Børnemeditationerne I mit hjerte, som lærer tusindvis af børn at sove i +20 lande. Gitte er coach, mentor og foredragsholder.  

VELKOMMEN TIL BREDVIGGAARD

om gaarden

Ll Bredviggård ligger naturskønt i den lille landsby Sønderby, 1 time fra København. I landsbyens gadekær svømmer ænderne rundt og hver morgen krydser de vejen over til kroen for at få morgenmad. I Sønderby møder du en grusvej, som viser dig ved ud over markerne med udsigt ud over Roskilde Fjord. Et par hundrede meter ude ad grusvejen møder du Ll. Bredviggård, omgivet af kornmarker og med det 300 m2 store drivhus synligt fra vejen.

Her bor Charlotte og Mikkel med heste, hunde, katte og høns. Her er højt til himlen og langt til naboerne. Der er små kroge fx ved strandengen og under de høje piletræer. I det gigantiske drivhus kan man også finde ro. Og i fjorden køler en dukkert os ned  på en varm sommerdag. Dyrenes magi og nærvær sætter tempoet på Ll. Bredviggård.