ER DU KLAR TIL EN MAGISK BOG?

 

I løbet af de sidste år har jeg mødt en masse fantastiske lysarbejdere fra hele verden. En del af dem har jeg mødt gennem mit samarbejde med Dr. Andrea Pennington. Sidste år skrev vi Time to Rise for at inspirere jer til at tro på, at tiden er inde for mange af os til for alvor at folde det livsformål ud, vi er kommet her til jorden for at dele ud af. Når man for alvor vågner op og begynder at udleve sine drømme, opstår der ofte elementer af magi. Det har jeg oplevet flere gange i løbet af min karriere.

I Magic and Miracles deler 21 forfattere ud af den magi og de mirakler, vi har oplevet i vores liv, og som for alvor har gjort en forskel for os. Der er mange virkelig fine historier imellem, som jeg er sikker på kan inspirere dig, der også tror på, at der er mere mellem himmel og jord.

Bogen er delt i fem afsnit:

Invisible Communication

When Peace Surpasses Understanding

Visions Beyond the Physical Realm

Manifesting & The Law of Attraction

 

Mit kapitel “The Suitcase” er en del af “visions beyond”. Her deler jeg ud af, hvordan jeg som voksen genfandt min kreativitet og begyndte at skrive mine bøger – på ganske magisk vis. Du kan se et interview Andrea har lavet med mig her om mit kapitel:

Tillykke til mine medforfattere og tak for fantastisk samarbejde: 

Charlotte Lyngaae Banff, Stephan Conradi, Trude Dybendahl, Karin Eke, Halina Goldstein, Diane Haworth, Malin Hedlund, Caroline Hoek, Elspeth Kerr, Paul Luftenegger, Ninet Sommer, Miriam Thiel-Alberts, Taz Thornton, Margaretha Tosi, Lene Heiselberg Vang, Karena Virginia, Joyce Wazirali, Kimberly Wright, Helene Chantal Friis Philipsen, og Andrea Pennington. 

 

Klar til magi og mirakler?

Du kan købe bogen her hos os. Vil du have den som e-bog kan du bestille den på Amazon. Se mere på bogens hjemmeside, hvor du også kan møde alle de andre forfattere: www.magicandmiraclesbook.com

Køb Time to Rise og Magic & Miracles samlet og spar

Er du klar til hele pakken? Kan du mærke at det er din tur nu og tror du på magi og mirakler? Så køb hele pakken med det samme og få 50 kr. i rabat.