Gitte Winter Graugaard hjælper iværksættere og ildsjæle med at føre deres drømme ud i livet. Hun er også bestselling forfatter af børnebøger med meditationer. I 2019 holdt hun sin første TEDx talk og blev kåret til "The top ten healers of 2019". Gitte er passioneret for at hjælpe andre med at finde deres livsformål og se og udleve deres fulde potentiale.

At følge sit hjerte og udleve sine drømme skaber den mest vidunderlige energi.

Det føles som om, at alle celler i kroppen er levende, og som om man kan mærke meningen med livet i hele kroppen. En følelse der, når vi kender den, bliver en ledetråd frem i livet, som fortæller dig, om du skal gå til højre eller venstre. Det er, hvad jeg forstår ved at leve med hjertet som mit kompas.

De følelser, du mærker, når dit liv giver mening, og du udlever dine drømme, forstærker energien, du udsender og gør dig magnetisk. 

På det seneste har jeg mærket den mest vidunderlige effekt heraf. Vi siger, vi tiltrækker mennesker med den energi, vi selv har. Så er du i tvivl om, hvilken energi du udsender, skal du blot se på den energi, der er omkring dig. Hvilke mennesker tiltrækker du lige nu?

Kan du ikke lide det du får øje på, kan du blot ved at ændre din egen energi, tiltrække nogle nye energier og nye mennesker. Kan du lide det du ser, skal du blot skrue op. 

At leve med mit hjerte åbent og udleve mine drømme har de seneste år især vist mig denne effekt så mange gange. Det kommer oftest til udtryk ved at tingene flasker sig, selvom det ser svært ud, og ofte fordi en dejlig sjæl “dukker op” og hjælper mig.

Det kan fx. være, at jeg har manifesteret noget gennem et stykke tid, og så får mod til at sige det højt, og at den jeg siger det til, bliver grebet af ideen og begynder at manifestere sammen med mig, og det åbner døre…

Det hjælper jeg også mange af mine klienter med.

Vil du prøve at lytte til dit hjerte? 

 

ØVELSE: Hvad fortæller dit hjerte dig?

Tag et stykke papir og en blyant. 

Sæt eller læg dig god tilrette og sørg for, at du ikke bliver forstyrret. 

Sæt evt. noget roligt musik p.å

Luk øjnene.

Læg hånden på hjertet.

Træk vejret dybt. 

Forestil dig, at du kan trække vejret gennem hånden på hjertet og åbne dit hjerte med dit åndedræt. 

Mærk efter, oplev denne kontakt med dit hjerte. Vær nysgerrig.

Spørg så – er jeg på rette vej?

Lyt til din intuition. 

Skriv ned, hvilke svar du får. 

Læg mærke til dine drømme samme nat. Måske kommer der mere… 

 

Vil du have hjælp?

Book en session, så hjælper jeg dig videre.