FIND IND  TIL DIG SELVMEDITATIONER


Jeg elsker selv guidede meditationer og laver dem meget ofte i energisessioner med mine klienter. Ofte savner mine klienter meditationer, imellem deres sessions. Derfor har jeg indspillet en række forskellige typer af meditationer, som I kan købe og downloade, så I kan afspille dem efter behov.

LYSBAD

LAD DIT INDRE LYS SKINNE

Denne skønne meditation har hjulpet så mange af mine klienter og kursister gennem årene med at se og mærke deres eget indre lys. Mange glædestårer er strømmet ned af kinderne, for det er så smukt at få lov at se vores eget indre lys. På utallige opfordringer kommer den her som lydfiL.


For mig er denne meditation det ultimative selvkærlige boosts, når vintermørket er lidt for tæt eller livet giver mig udfordringer. Du får både et ydre og indre lysbad og finder også ind til dit smukke hjertelys og lærer at skrue op for det. Meditationen følges af et unika musikstykke, LIGHT – AZUR, af Troels Hammer, komponeret særligt til denne meditation.

SOV DEJLIGT

PORTEN TIL SØVNEN ER I HJERTET

Har du svært ved at falde i søvn? Eller vågner du om natten og kan ikke falde i søvn igen. Nogle kalder the 3AM club, hvor rigtig mange ligger søvnløse. Jeg har gennem årene hjulpet tusindvis af børn med at sove. Nu er turen kommet til unge og voksne.


Nu kan du købe og downloade en skøn 30 minutters lydfil med en skøn afslappende meditation med søvntræningsteknikker indbygget. I baggrunden hører du Troels Hammers smukke Unika melodi, som i sig selv er smuk og afslappende.