Kursus i energi


SER DU DIT LIVS POTENTIALE

Har du brug for hjælp til at se dit livs fulde potentiale? Har du en fornemmelse af at være klar til et nyt niveau? Er du klar til et løfte i din energi? Lær om energi og stil dig selv de spørgsmål, der leder dig på rette vej med de ti trin i dette online kursus. Start med det samme. 


Prisen for dette kursus er 475 kr. Men hvad vil det betyde for dig at nå tættere på dine drømme og slippe din sjæl mere fri? Kan man overhovedet sætte pris på det? 


Med i dit program

I løbet af mit online program, får du indsigt i dig selv og kommer til at se, hvor du har mulighed for at udvikle dig i din spejling af naturen. Du lærer at bruge naturen både som afslapning og grounding - men i høj grad også til EMPOWERMENT.


Online video undervisning og lydfiler med meditationer

Spørgsmål til refleksion. Find din yndlings notesbog frem

Facebook gruppe

til Q&A.

Lad ikke vinduet smække i igen... Ikke i år! 


I august måned blæser forandringens vinde stærkere. Mærker du dem også? I feriens søde solskinsstråler fødes drømmene på ny og beder dig om at give dem vinger.


Hvad mærker du? Hvad kalder på dig? Hvilken lille sommerfugl svæver på din skulder og beder dig lytte til den?

Det er NU, du skal handle, for alt for mange lader vinduet stå åbent og venter så længe, at det lukker sig igen. Det sker typisk i september eller oktober. Jeg ser det hvert år i august, hvor rigtig mange booker coaching. I år vil jeg gerne hjælpe endnu flere og har derfor skabt en måned med fokus på forandring og vibrationer!


De forandringer, du er klar til at tage, skal ske nu, for der er jo en grund til, at de kalder på dig! Det er NU, du skal lytte. For de beskeder du får lige nu i august måned, er dit hjerte der hvisker til dig, og når du kan høre det - lytter du til din sjæl og forbinder dig til den.