Af Gitte Winter Graugaard

Af Gitte Winter Graugaard

Coach, mentor og forfatter

Gitte hjælper iværksættere og forfattere med at føre drømme ud i livet. Her på bloggen kan du læse om nogle af de problemstillinger hun selv og hendes klienter møder. Rigtig god fornøjelse. 

Uhh, jeg har glædet mig til at dele den her nyhed med jer. Sommeren over har jeg haft et nyt forløb i tankerne, som jeg gerne ville skabe til jer. For det sidste halve års intensiv mentoring af de dejligste ildsjæle og lysarbejdere har gjort kæmpe indtryk på mig. Og jeg har lyst til at gå endnu mere ind i den rolle, som mentor for jer, der har så meget godt at dele med verden.

De metoder jeg selv har brugt til at sprede mine bøger og produkter i ind- og udland, giver jeg nu videre til dig. Du får det bedste fra mine to verdener: Min baggrund som Cand. Merc. og erfaringer gennem 10 år som iværksætter blandet med min indsigt i effekten af at have hjertet med og samarbejde med naturens energier – herunder særligt de fire elementer: Vand, Ild, Jord og Luft.  Jeg kan selv nå ud til så og så mange gennem mine bøger, men tænk hvor mange flere vi sammen kan nå, når vi får skabt flere bøger, workshops, forløb og andre fantastiske produkter og vi er flere, der formidler med hver vores indsigter, visdom og erfaringer. Jeg elsker og tror på mangfoldighed. Så venner, kun fantasien sætter grænser – og i min optik er der ingen grænser i fantasien.

Jeg brænder for at hjælpe dig med også at få succes, så dine idéer og drømme også kan komme ud og gøre en forskel. Vi er i en stærk opvågning som menneskehed lige nu, og så mange har brug for støtte på rejsen mod mere lys, mere glæde, mere sammenhold og bedre forbindelse til vores hjerter, hinanden, dyrene og vores smukke planet.

Det er en god tid at være lysarbejder og er du klar til at hjælpe andre, er jeg klar til at hjælpe dig.

Vil du vide om du også er en lysarbejder? Se 20 tegn på det her.

Tankerne bag mentorprogrammet

I maj måned holdte jeg min workshop “Fra idé til virkelighed” for tredje gang. Alle tre gange har været helt særlige og det var denne aften også. Og den har på mange måder dannet grobund for dette nye mentorprogram, som jeg er så glad for at kunne dele med her.

For det første mødte jeg den aften 16 ildsjæle og lysarbejdere fra nær og fjern, ja helt fra Norges land. Stemningen var helt særlig i det indre København i smukke Life Lounge med de fine vibrationer.

Deltagerne var klar til at sprede mere lys og føre deres drømme ud i livet. Der var så meget hjerterum i det lokale, at jeg næsten ikke kunne finde ordene og blot lod mit eget hjerte og intuition tale den aften. Jeg så så meget potentiale i deltagernes energi-felter og mærkede så meget håb, så mange drømme, så meget lyst til at gøre en forskel. Og på samme tid mærkede jeg et inderligt ønske om hjælp til rejsen, en mentor, en gruppe at følges ad sammen med. 

For det andet inviterede jeg mit første mentorhold af Accelerators op på scenen og lod dem vise de produkter, de havde skabt i løbet af de fire måneder, vi sammen havde arbejdet med de fire elementer luft, ild, vand og jord, som er en del af det procesværktøj, jeg viser jeg i mine forløb. 

Det var enormt rørende, at se dem stå på scenen og fyre den af velvidende, at rejsen dertil ikke havde været lige let hele vejen. For det er den ikke. Det kræver mod, tålmodighed, passion, ihærdighed og mere mod. Vi møder udfordringer på vores vej, når vi tør åbne op til vores drømme. Det har jeg selv oplevet masser af gange. Jeg vil næsten sige, at for hvert succesniveau jeg har mødt på min vej, er en ny udfordring opstået og ofte har det haft en komponent af mod i sig.  Ligesom mine mentorer har hjulpet mig, har jeg af bedste evne hjulpet mine mentees henover de største bump på vejen.

Mit hjerte dansede derfor af jubel den aften, hvor de stod på scenen og viste deres drømme frem. For nu var de blevet til virkelighed – endelig! Nogle af disse drømme havde været flere år undervejs. Mine mentees stor med deres produkter eller prototyper klar og flere havde fået de første salg. Det var fantastisk i sig selv, men det som virkelig ramte mig i hjertet, var den personlige udvikling, der blev så tydelig lige der på scenen. De var vokset, de havde udviklet sig og de havde set nyt lys i sig selv, som de var klar til at dele ud af. 

Den aften vidste jeg, at jeg ville hjælpe hjælpe mange flere lysarbejdere og ildsjæle med at gå fra idé til virkelighed. 

 

 

Brug for mere tid

I løbet af foråret gik det også op for mig, at der er brug for mere tid til processen end de 4-5 måneder, jeg indtil nu har kørt med. For dem, der har deres indhold klar til bøger, workshops eller andre produkter, er det fint at bruge en måned per element, mens det er for kort tid for dem, der ikke havde indhold på plads endnu. Og da flere af de mentees, der havde afsluttet deres forløb og var klar med færdige produkter alligevel stod tilbage med en tom fornemmelse og ikke følte, at vi var helt færdige med hinanden efter Accelerate, blev det klart at forløbet skulle være længere og at gruppen skulle plejes fremadrettet også. For ingen havde rigtig lyst til at det skulle slutte.  

Gruppen er vigtig

Det er også tydeligt at se og mærke, at deltagerne elsker at være i deres grupper. Men da jeg kun kunne have få med ad gangen blev grupperne små og fremmødet naturligt skrøbeligt. Det blev også klart undervejs, at det ikke betød så meget, at deltagerne fulgtes ad. Faktisk kunne de lære rigtig meget af hinanden uanset hvilket element, de var nået til. Så fremover bliver det en stor gruppe, der mødes online og deler erfaringer, gamle og nye. For en garvet iværksætter har også meget at lære af en en ny iværksætter, der har tættere kontakt til sit hjerte og naturen. 

Online program

I løbet af foråret har jeg lagt et online program op med de fire elementer til mine mentees. I løbet af de næste måneder, vil jeg uddybe det og lægge endnu mere indhold op. Det online program vil I kunne bruge igen og igen, når I skal lave nye produkter. Mit håb er, at vi når et eller flere produkter sammen i løbet af året, og du med dit online program vil kunne skabe de næste på egen hånd, evt med hjælp fra gruppen.

 

 Ansøgning

I løbet af de sidste 9 måneders mentoring har jeg også fået indsigt i, hvem jeg bedst kan hjælpe. Det handler om kemi, om type af produkter, om indstilling og om timing. Mest af alt handler det om, hvor klar du er til at følge dine drømme. For at være sikker på, at der er et godt match imellem os og du er klar, vil der fremover være en ansøgningsproces for at blive optaget. 

Hvad jeg ellers har gjort mig af tanker og har puttet ind i programmet, kan du læse mere om på selve siden. Jeg glæder mig til at byde nye mentees velkommen og fortsætte festen med jer, der er på eller har været på Accelerate. Ønsker I at udvide jeres scope til et helt års mentoring, kan I skrive til mig, så finder vi en god måde. Men husk fremover optager jeg 1 mentee om måneden. Se mere om programmet og ansøg om plads via linket herunder. Jeg glæder mig til at høre fra dig.  

 

Hvad siger andre?

Jeg har lige afsluttet et fuldstændigt magisk accelerate forløb tilrettelagt af Gitte på baggrund af hendes workshop “fra ide til virkelighed”. Det har været en rejse, der har gjort det muligt, at min drøm er blevet gjort til virkelighed. Gitte er en helt unik mentor, som har støttet mig, skubbet mig, udfordret mig og troet på mig. Forløbet har været så fint med både alene sparring, møde med accelerate gruppen på zoom, en ubeskrivelig energibalancering og konstant hep og hujen fra sidelinien. Gitte deler sit smukke lys og erfaring på sådan en vidunderlig måde, at jeg ønsker at alle der har en iværksætterdrøm søger Gittes fortryllende kompetencer.

mentee