Er du klar til et helt års intenst

Mentor Program?

Er det nu?

Er du klar til for alvor at føre dine drømme ud i livet? Kan du mærke, at det er nu? Er du top-motiveret? Klar til nye eventyr?

Svarer du JA! til ovenstående, men tøver du alligevel også lidt? Får du den der følelse i maven? Det kan jeg godt forstå. For det kræver så meget mod at føre sine drømme fra idé til virkelighed. Og vi har brug for hjælp på rejsen.

Jeg har selv haft enorm glæde af mine mentorer gennem det sidste årti som iværksætter og ildsjæl og kan end ikke forestille mig, hvordan jeg på egen hånd skullet have kunnet skabe overblik over alle mine kreative tanker, tændt så stor en passion, besteget så mange bjerge og skabt så mange produkter og derefter surfet alle de bølger, jeg har skabt med min energi gennem de sidste ti år. 

En dygtig mentor for mig forstår at lytte, hjælpe med overblik, løfte, motivere, vise vej, åbne døre, give mod og støtte. Det vil jeg gerne gøre for dig. 

Læs mere om mine tanker bag programmet her. 

 

1 års sparring og mentoring

Jeg optager kun 1 mentee om måneden, og da der er stor efterspørgsel, og jeg vil være sikker på, at vi er et godt match, er det per ansøgning. 

“Gitte har været min mentor i flere år. Og hvad der er sket på de år, er intet mindre end magisk. Gitte har en særlig evne til at løfte dig personligt såvel som fagligt. Og tror du ikke på dig selv? Fortvivl ikke!  Gitte har så stærk en energi og har så meget tiltro til dig, at du ender med at tro på dig selv. Gitte finder frem til potentiale, du ikke vidste du havde, og når du så tror, at nu kan du ikke komme længere… så viser Gitte dig de næste skridt på vejen.”

Mentee

Hvad er med i dit program? 

Opstart og overblik 

Vi mødes  og skaber et fælles overblik og forståelse for dit mål og dine ønsker med programmet. Du skal forvente 2-3 timer. 

Månedlige online sessions

Hver måned mødes vi online og følger op på din udvikling og din proces med dit produkt. Vi går hele vejen fra idé til virkelighed og skaber de produkter, du er klar til at føre ud i livet.

Energiboost

Du får hele to af mine eftertragtede energiboosts (balanceringer) med i dit program. En i starten og en efter et halvt år – omkring måned 2 og 8 vil være en fordel. I energiboosts lærer du dine energier endnu bedre at kende, får balanceret din energi og får et energiboost til den videre færd. Mange oplever, at de får det bedre og får et klarere syn på deres rejse efter en balancering. 

Online undervisning

Du får adgang til mit online program med undervisning i at bruge de fire elementer luft, ild, jord og vand til at gå fra idé til virkelighed. I programmet får du undervisning, motivation og meditationer, som både styrker dig og giver dig ro.  Se mere her. 

Gruppeforum

Du bliver en del af mit nuværende Accelerate-team og får adgang til et fælles gruppeforum med andre mentees, som også er på rejse. Jeg oplever stor støtte medlemmerne imellem  i mine grupper. Vi mødes også live indimellem.

Netværk

Jeg har gennem de sidste ti år som iværksætter testet en masse underleverandører af og arbejder i dag sammen med de allerbedste. Du kan springe foran i køen og få adgang til mit netværk med det samme. Jeg deler gerne ud og åbner mange døre- 

Q&A sessions

Hver tredje måned går jeg live på Zoom og svarer på spørgsmål omkring elementerne, jeres specifikke udfordringer og fortæller mere om process og fremdrift. Mine forskellige mentees på forskellige forløb har adgang til disse calls og jeg oplever at I lærer meget af at lytte til hinandens glæder og udfordringer.

Kontakt

Jeg oplever at mine mentees får stor værdi af at have den tætte kontakt og skriver til mig løbende mellem deres sessions om udfordringer og nye successer. Det er rart at have en, der hepper, motiverer og følger med.  

Du får et skema udleveret fra start, så du kan følge med i alt det vi laver. 

Er det til dig?

Hvem egner dette mentorship sig for? Jeg har gennem de sidste fire år coachet en række iværksættere og intensivt det sidste år på mit accelerate program. Det har givet mig indsigt i, hvem jeg kan hjælpe. Læs med her og se om du kan genkende dig selv:

 

 • Du er en ildsjæl
 • Du er eller vil gerne være iværksætter
 • Du er klar til at arbejde med din idé minimum deltid
 • Du har en idé til et produkt eller flere, du gerne vil føre ud i livet.
 • Din idé kan hjælpe andre mennesker, dyr eller planeten.
 • Du vil gerne lære eller blive bedre til at bruge naturen som vejviser i din måde at arbejde på.
 • Du er nysgerrig på, hvordan personlig udvikling spiller ind i din virksomheds strategi.
 • Du er enten ny iværksætter eller en mere moden iværksætter med lyst til nye metoder.
 • Du kender allerede til energiarbejdet, men går alligevel i stå og lader din energi falde.
 • Du har måske taget tilløb flere gange, men kan mærke nu skal det være.
 • Du er motiveret og kan mærke, at nu er det nu!

Hvad kan du få ud af programmet?

 • Sparring på din idé og proces
 • Motivation
 • Målsætning
 • Klarsyn
 • Afklaring
 • Støtte
 • Vejvisning
 • Et kærligt men fast skub fremad
 • Højere vibration
 • Indsigt i de fire elementer som procesværktøj
 • Indføring i energiarbejde  i din hverdag
 • Større samspil med naturen
 • Personlig udvikling
 • Optur over dit  virke
 • Mere passion
 • Fællesskab
 • Overblik
 • Indsigt
 • Stærkere intuition
 • Nyt netværk
 • Indsigt i storytelling og god kommunikation
 • Præsentationsteknik

At begynde et 1 årigt forløb hos Gitte er det bedste, jeg har gjort for min udvikling af mine evner og egenskaber som coach og underviser.

Jeg oplever en varm og kærlig støtte, der favner mig så trygt og fører mig ud på de smukkeste og vildeste stier.

Gitte hjælper mig til at åbne op for alt det inde i mig, som skal ud i verden. Og dette uden press men med en yderst kompetent vejledning og visdom som arbejder videre inde i mig.

Jeg er så lykkelig for, at Gitte er blevet en del af mit liv, og jeg er holdt og støttet i alt.

Katja Halladin Rauh

Mindfulness instruktør & Stress Coach, Kahara

At føle sig sikker på sin intuition og forfølge sin drøm er en fantastisk følelse. Der er de magiske dage, hvor alt er legende let og man finder roen og styrken. Men der er også de dage, hvor man føler sig alene, tvivlsom og usikker på, hvordan man skal tage næste skridt.

Uanset hvad er det så skønt at have Gitte med som mentor. Gitte er en autentisk mentor, som guider og rådgiver på en kærlig måde – man føler sig altid støttet.  Mentorforløbet er så fint bygget op med samtaler, balanceringer, en lukket facebookgruppe hvor man føler et stærkt fællesskab (du er ikke alene) og et altid dejligt smil og smittende energi.

Jeg er meget taknemmelig for at følge mentorprogrammet hos Gitte og vil ønske for alle, at de tør lytte til deres hjerte og mærke livets glæde og magi med Gitte som mentor på sidelinjen.

Lotte Cecilie Juel Pedersen

Naturpædagogisk konsulent og mindfulness instruktør, Børn, natur og mindfulness

Gitte is a strong powerhouse, very committed to her mission, and her work – to help you live your dreams – doing a difference in the world. Re-Connecting to your heart, and to nature. Holding my hand, when visitting my soul garden. It was a deep and heartfelt experience. Finding my voice, getting ready to step up and out into the world, sharing my mission. Gitte helped my getting my business plan ready, so when I am, it’s there. The group energy was loving, supportive and made my add to my tribe.

Ninet Sommer

Thank you so much, Gitte. Every day in the mentorship has been worth it! The energywork and the elements. All your constructive inputs and your light shining extra bright, when our lights were a bit challenged, has been A gift for life, both personal and Professional.

Camilla Elise Hansen

Coach

Er det lige dig?

 

Er du klar til at give dig selv den måske største gave i livet?

Du får sparring og program for en samlet værdi af 45.000 kr. 

Hvad er dine drømme værd for dig? 

Jeg vil gerne hjælpe dig. Så her er mit tilbud til dig:  

Vælg en engangs betaling på 30.000 kr.  eller betal 15.000 kr. halvårligt, 7500 kr. kvartalsvist eller 2500 kr. om måneden. 

Forløbet er momsfrit, da det er uddannelse.

Der er ventetid!. Næste mentee kan starte op til december 2020. Januar pladsen er reserveret og derefter kan februar 2021 også blive din.  

Klar? Send en mail til mig, hvor du forklarer, hvorfor du er klar og skal på dette program.

Klar til næste skridt?

Skriv en mail til mig og lad os sammen finde ud af, om du er klar til dette årsforløb. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Mød din mentor

Jeg har en baggrund som cand. merc. og har startet min karriere op i marketing og kommunikation. I 2010 åbnede jeg min første virksomhed, som på få år nåede en omsætning på en million. Siden har jeg skabt en række andre virksomheden drevet af min passion for at hjælpe. Jeg har taget uddannelser som Life Mastery coach og mindfulnessinstruktør samt uddannet mig indenfor meditation og healing. De senere år har min coaching af iværksættere taget fart. På baggrund af denne erfaring og den efterspørgsel jeg møder, har jeg skabt dette program, hvor I får det bedste fra min erhvervserfaring krydret med en masse energiarbejde. Det har nemlig vist sig at være en super cocktail.

Anbefalinger fra andre klienter:

Jeg har lige afsluttet et fuldstændigt magisk accelerate forløb tilrettelagt af Gitte på baggrund af hendes workshop “fra ide til virkelighed”. Det har været en rejse, der har gjort det muligt, at min drøm er blevet gjort til virkelighed. Gitte er en helt unik mentor, som har støttet mig, skubbet mig, udfordret mig og troet på mig. Forløbet har været så fint med både alene sparring, møde med accelerate gruppen på zoom, en ubeskrivelig energibalancering og konstant hep og hujen fra sidelinien. Gitte deler sit smukke lys og erfaring på sådan en vidunderlig måde, at jeg ønsker at alle der har en iværksætterdrøm søger Gittes fortryllende kompetencer.

Mentee

Gitte har en stor del af æren for, at jeg nu står med en fysisk bog i hånden! Med hendes hjælp har vi spottet blokeringer i processen og bearbejdet dem via elementernes energi. Der har været et fantastisk engagement på hele holdet, og vi har kunne dele opture og nedture og spejle os i hinandens udfordinger. Jeg er taknemmelig for at jeg greb chancen og deltog i kurset, og for alle de indsigter og værktøjer jeg har fået med. Det er en metode jeg kan bruge igen og igen, i et hvert forløb eller produkt jeg vil skabe

Mentee

Gitte er den slags menneske, som slet ikke er klar over hvor fantastisk og dygtig, hun er! Hun ER det bare! Hun udstråler en ro, som du kun kan blive smittet af, og så er hun ydmyg og enormt nærværende. Jeg føler mig altid tryg i Gittes hænder, og har oplevet stor glæde ved, at hun har tryllet med mine energier! Jeg kan på det varmeste anbefale at lade Gitte transformere dig. Du vil ikke fortryde det!

Mentee

…”Alt dette er takket være dig og din støtte og mails med jobs. Du aner ikke hvor glade vi er for det – og hvor stor et boost det har givet os – energimæssigt og psykisk. Bare tanken om at en venlig, sød og fantastisk person står og hepper på os og tror på os – den er bare ubeskrivelig!! I really, really, really love yoooooooou!!!!!”

Mentee

“Det er så vildt. Jeg er så tæt på min drøm… tror på det er energiarbejde på højeste plan – og takket være dig bliver jeg skarpere og skarpere – du er verdens bedste coach 💚 LOVE.”

Mentee

“Der er sket virkelig mange ting i mit liv det seneste år. Jeg kan slet ikke begribe det. Det er nærmest magisk. Det er ikke kun det, at jeg har skrevet min bog, det er på så mange andre planer også.”

Mentee