Af Gitte Winter Graugaard

Af Gitte Winter Graugaard

Coach, mentor og forfatter

Gitte hjælper iværksættere og forfattere med at føre drømme ud i livet. Her på bloggen kan du læse om nogle af de problemstillinger hun selv og hendes klienter møder. Rigtig god fornøjelse. 

De sidste år har jeg åbnet mig for mere og mere åndelig indsigt. Jeg har daglige praksisser og bruger min forbindelse til moder Jord, elementerne og universet mere og mere. Mine klienter kender denne side af mig og har set den magi, der ofte sker i mine sessions med energiarbejde. Men jeg har ikke talt så åbent om det offentligt. I går blev jeg interviewet af Jannecke Øinæs fra Wisdom from North. Hun havde lavet sit forarbejde og var klar til at gå dybt fra begyndelsen. Så her kommer et meget ærligt interview om hvordan jeg ser verden og arbejder med energierne. 

    Se Janneckes mentorprogram og meget mere her: www.wisdomfromnorth.com