Det er en kæmpe stor fornøjelse at fortælle jer, at vi flytter til havet i de dejligste lokaler med den smukkeste udsigt.

Indtil for nylig boede vi på 5. sal oppe over Nørreport. De af jer, der har været derinde til coaching eller workshops, ved, at der var den smukkeste udsigt over Københavns tage, men også lidt trængt til sidst, når vores workshops var udsolgt. Og der var også en meget busy vibe derinde, som jeg ikke længere kunne se mig selv være omgivet af i min hverdag.

Efter en dejlig tænkepause, blev det klar for mig, at jeg gerne ville til havet. Og kort tid efter manifesterede det dejligste kontor sig. Fra 1. juli er vi nemlig flyttet til Villa Stokkerup i Klampenborg på selveste Strandvejen i den smukkeste villa ved havet. Mange af jer, der kommer her, har ofte lagt mærke til Villaen ved det lille hul i muren på Strandvejen.

Vores nye adresse per 1.7.2016:

Adressen er Strandvejen 724, 2930 Klampenborg.