Om Gitte Winter Graugaard

Jeg er født (1977) og opvokset i den jyske muld i et kærligt hjem i Aarhus. I 1999 trak kærligheden til min mand mig til hovedstaden. I 2004 blev jeg færdig med min cand.merc. i international business. Efter fire år på barsel med mine to piger valgte jeg i 2009 at blive selvstændig kommunikationsrådgiver og forfatter med virksomheden Winter Kommunikation med fokus på den autentiske historie og storytelling. At blive selvstændig har givet mig friheden til at skabe en god harmonisk balance mellem familie og arbejde.

At være ghostwriter på bogen Studieliv uden Stress, daglig sparring med diverse ledere og iværksættere og lang interesse i personlig udvikling førte i 2013 til videreuddannelse først med to års intens mesterlære til Heartcore Mentor og senere Transformer hos Sofie Halkjær med fokus på vibrationer, Heartcore Living og energi. Jeg er også uddannet Life Mastery Coach og Mindfulnessinstruktør hos Sussanne Wexø, som arbejder meget med indre ressourcer, spiritualitet og kærlighed som drivkraft.

I 2014 skabte jeg Room for Reflection. Her møder du mig mest som forfatter til børnebøger og som blogger i det dejlige familieliv og som fortaler for meget mere mindfulness i skoler og børnehaver med en række freelance mindfulnessinstruktører tilknyttet i virksomheden Momo Academy. I 2016 åbnede jeg Room for Reflections internationale forum med fokus på børnemeditation og sælger nu mine bøger i 14 forskellige lande fra eget forlag og platform.

Jeg arbejder med loven om tiltrækning og tror på, at vi tiltrækker det, vi er eller ubevidst beder om. På min egen indre rejse gennem personlig udvikling, oplever jeg, at jo mere jeg leder efter mit eget indre lys og lader det sprede sig, jo mere får jeg øje på andres indre lys, flamme, passion, glæde, klang mm. For hvert lille lys, der tændes, hver lille ny melodi jeg hører på min vej og for hver blomstring jeg ser, jo smukkere bliver verden omkring mig. Og således er min verden fuld af både beautiful minds and beautiful people. Den udvikling, vækst, mening og livsglæde, der opstår, når vi for alvor finder hjem til os selv og opdager vejen til vores livs formål og begynder at sprede vores lys er min drivkraft, elsker jeg at se, og det er grunden til, at jeg har åbnet Room for You. At være med på så mange fine rejser og se så megen blomstring er det mest fantastiske ved livet som coach og sparringspartner. Det giver så meget mening.

Privat er jeg lykkeligt gift og har to skønne børn. Jeg har rejst mere end de fleste og har boet i syv forskellige lande. Måske derfor tror jeg på “at vi skal turde slippe kysten af syne for at opdage ukendt land” (Gide).

Det kræver mod at gennemgå forandring. Jeg glæder mig over at kunne hjælpe dig med din forandring.