Jeg elsker at have mine klienter med ud i naturen

Ofte mødes vi i skoven

Eller ved havet

Og hvis vejret driller drikker vi en kop kaffe indenfor

Om Room for You

Room for You tilbyder hjælp til personlig udvikling gennem coaching, sparring og energiarbejde til private og til virksomheder.

Virksomheden udspringer af søstervirksomheden Room for Reflection, som Gitte Winter Graugaard har drevet siden 2014 med hensigten at inspirere til det gode liv. Mens Room for Reflection i dag primært henvender sig til børnefamilier og med Momo Academy til skoler, ønsker Gitte i Room for You at arbejde med flere målgrupper, som har interesse i personlig udvikling både private og i virksomheder.

Som titlen på denne virksomhed indikerer, handler Room for You om DIG og din udvikling. Personlig udvikling handler om rummelighed i forskellig udstrækning. Derfor går ordet ROOM ført videre i denne virksomhed, da rummelighed er et essentielt begreb. Når vi bliver mere rummelige overfor os selv, bliver vi også automatisk mere rummelige over for andre og kan begynde at tage livet mere ind og mærke det mere.

Room for You holder til i Hørsholm. De fleste sessions foregår i naturen i skoven eller ved vandet. Og hvis vejret driller mødes vi hos mig på mit kontor på Havevej 29, 2970 Hørsholm. Gitte kommer også gerne på besøg i din virksomhed, hvis du for eksempel ønsker coaching af dine medarbejdere.

Room for You er stiftet af Gitte Winter Graugaard.

Se mere om adresse og praktiske informationer under kontakt.