Priser og booking

Her kan du se priser for mine forskellige former for sessions og booke tid. Per 16.8.2018 kører jeg med klippekort og enkelt sessioner.

Alle priser er inkl. moms. Faktura fremsendes gerne.

Du booker via kontaktformularen herunder eller ved at sende en forespørgsel til gitte@roomforyou.dk og betaler senest et døgn før din konsultation eller efter aftale. Du kan betale ved faktura eller ved Mobilepay: 60731511. Dit klippekort udleveres til første konsultation.

Du kan vælge mellem en enkelt session på en time, eller et klippekort med 5 eller 10 klip. Læs vigtig info om klippekortene nederst på siden.

Skal vi drikke en kop kaffe? 

Det spørgsmål får jeg mange gange om ugen fra folk, som gerne vil vende noget med mig eller have et godt råd. Da min tid er sparsom, og jeg kun kan drikke en kop kaffe om dagen :-), har jeg lavet et light produkt, som du kan booke online. Vi mødes på Zoom eller Skype, og du stiller dit spørgsmål, som vi vender på en tyve minutter. Det er både til dig, der vi lære mig at kende, få et godt råd omkring din proces eller andet du er i gang med. Det er også til jer, der er i forløb hos mig allerede og mellem to sessions, lige vil vende noget med mig, som I oplever eller undrer jer over.

Tyve minutters online sparring koster 250 kr. 

Book en enkelt session til 1000 kr. per time. 

 

 

Klippekort med 5 klip koster 4500 kr.

Du sparer 500 kr. 

Læs om betingelserne længere nede 

Klippekort med 10 klip koster 8000 kr.

Du får to sessions gratis.

Læs om betingelserne længere nede 

 

 

 

Jeg vil gerne booke tid!

14 + 2 =

Vigtigt at vide om klippekortene: 

En session er en times længde, hvad end du vælger coaching eller balancering eller en blanding heraf.

Dit klippekort er gyldigt i et år, fra den dato du køber det.

Første gang du kommer, er det en fordel at booke to sessions på samme tid, altså to timer i træk. Køber du fra start et klippekort, og ønsker du ikke at fortsætte med flere sessions efter den første, kan du betale fuld pris for den sessions, du har fået og få refunderet resten. Du kan ikke senere i forløbet få resterende klip refunderet.

En familie eller en virksomhed må gerne dele et klippekort.

Du må gerne dele en session op i to, hvis du vil have en halv time *2 online samtale.

Online sessions foregår via Zoom. Du får en link tilsendt. 

Balanceringer og coaching, hvor vi mødes, foregår med mindre andet er aftalt på Havevej 29, 2970 Hørsholm. 

Jeg coacher også hos virksomheder og også i grupper og holder foredrag og workshops tilpasset til jer. Skriv for tilbud: gitte@roomforyou.dk. I enkelte tilfælde og til eksklusive sessions kommer jeg også hjem privat til familier til familiecoaching.

Har du spørgsmål kan du ringe til mig på tlf. 60 73 15 11.