Tid til nye veje? Eller tid til at vende hjem?

Vil du have hjælp til at komme videre?

Coaching hos Room for You kan hjælpe dig med at komme videre i dit liv, hvis du ikke er helt tilfreds. Det kan være, du ikke trives på dit job og gerne vil skifte, men ikke ved hvor hen eller hvordan. Det kan være, at du ikke er glad i dit parforhold eller med din måde at være forælder på. Måske har du en drøm om noget, du nu er parat til at arbejde med, men kan ikke helt fået taget de første skridt. Måske er du tvunget til at lave nogle forandringer i dit liv, men ved ikke hvordan.

Coaching er fremadskuende og styrer dig mod at kunne opfylde dine ønsker for livet. Vi kigger også på, hvad der forhindrer dig i at nå dine mål og arbejder med at styrke din evne til nytænkning. Når jeg skriver vi, er det fordi, du i coaching er en stærk medspiller. Jeg tror på, at du har svarene indeni, og dem leder vi efter sammen.

 

Jeg tror på, at vi har alle de svar indeni, vi leder efter udenfor os selv. Når vi lærer at lytte, kan vi finde svarene og et hav af resurser indeni.

Længes du hjem?

I en coachingsession får du luft til dine tanker og rum til at fordybe dig i dig selv og dit liv. Gennem sparring og øvelser får du nye perspektiver på din tilværelse og kan begynde at leve mere fra hjertet, så du mærker livet helt ind i hver en celle.

Jeg hjælper dig på vejen, men tror også på at mange af de svar du søger, dukker frem, når du tager dig tiden til at lytte til din sjæl og dit hjertes længsler. På mange måder føles det som at vende hjem til sig selv – en følelse mange savner – også endda uden helt at kunne sætte ord på det.

Vi kan søge så meget, at vi glemmer at lede lige her tættest på os selv. Når vi leder længst væk fra os selv, leder vi efter svar, vi allerede har. Og når vi leder, hvor ingen svar er, kommer vi længere væk fra svar, vi allerede har. Når vi ikke kan finde svar, ved vi derfor også, at vi leder for langt væk, og at tiden er kommet til at vende hjem.

Jeg tror på, at vi i virkeligheden alle sammen følger hinanden hjem til os selv – og når vi finder hjem, kan vi begynde at så, blomstre og høste.

Klar til coaching?

Book en tid til coaching.

Ofte er en time nok at booke. Dog skal du regne med 2 timer første gang, du kommer.

Klar til et forløb?

Se mit program "Tid til forandring", som leder dig igennem den næste forandring.

Hvad siger andre klienter om min coaching?

“Gitte er en fantastisk coach, mentor og kærlig guide. Jeg var blown away efter min session med Gitte. Aldrig har jeg følt mig så opløftet og høj på livet som efter min session med Gitte – og der skal ellers en hel del til at imponere mig efterhånden. Selv nu – flere uger efter – mærker jeg stadig livsboblerne syde i kroppen, når jeg mindes min session med Gitte. Gitte er supergod til at få stillet ind på problematikken og bruger så fint både intuition og tillærte teorier til at komme omkring. Jeg følte nærmest, hun kunne se lige igennem mig og ”skubbe” mig, så jeg fik følelsen af, at alt er muligt.

Jeg fik troen på, at jeg selv er en kæmpe ressource med uanede muligheder, der nærmest bare kan plukke ned fra hylderne. Det var en fantastisk følelse at gå hjem med, – og som stadig lever i mig. Gitte har i den grad styrket min selvtillid og min tro på en eventyrlig fremtid. Jeg vil helt klart have mere af Gitte!”

Gaia Maria Dahl