Skal der ske noget nyt? 

 

Dette individuelle forløb er for dig, der er klar til at få ny energi, ny luft. Tør drømme om et bedre liv, hvor magien titter ind og forsøder tilværelsen?

Gennem 3 intense sessioner arbejder vi med at få slippe det der holder dig tilbage, få sagt fra overfor det, der ikke længere mærkes rigtigt og går mod forandring. Vi arbejder med din balance, din udvikling og  din energi. Derefter kobler vi dine drømme og ønsker på og arbejder med din motivation. Forløbet strækker sig over fire måneder og består af tre trin.

Hvorfor? 

Jeg møder så mange skønne sjæle som længsel efter forandring. Det føles lidt som at vågne op eller have set en smule af en anden verden, som man længes efter skal blive en større del af livet. Kærligheden, selvkærligheden, naturen, nydelsen, letheden, legen – lad os finde det du drømmer om sammen. 

Hvem er det for? 

Det her forløb er for dig, der er klar til forandring. Det kræver en indsats, mod og en vilje fra din side – til gengæld garanterer jeg, at du flytter dig til nye højder, hvis du tør mærke efter, skabe forandring og drømme større. Du behøver ikke være afklaret om dine mål, dem kan vi finde sammen. Det er mest lysten til forandring, der skal drive dig. 

Session 1: Giv slip

Hvad vil du gerne slippe? Hvad vil du gerne sige farvel til? Når vi gennemgår forandring lægger vi noget bag os, for at kunne gå fremad. Vi definerer hvad du skal slipper og hvor du er på vej hen. 

Denne første session består af 2 timers coaching med  evt. meditation.

Session 2: Mål og drømme

Hvad drømmer du om? Hvad vil du gerne manifestere? Hvad er dit mål? Vi taler mere konkret om, hvordan du kan opnå, det du drømmer om. 

Denne næste session bookes 2-4 uger efter den første. Består af coaching og balancering i to timer.

Session 3: Motivation 

Et par måneder senere mødes vi igen og følger op. Hvordan går det med din forandring? Hvad kan du mærke? Er der forhindringer? Er du stadig motiveret? Her sørger vi for at du holder fast i dine drømme og ikke falder tilbage i gamle mønstre.

Består af coaching  i to timer.

Klar til forandring?

Prisen for dette intensive forløb er 6000 kr. for 6 timers sessions til en samlet værdi af 7200 kr. 

Book her og book tid til din første session via nedenstående link