Skal der ske noget nyt? 

 

Dette individuelle forløb er for dig, der er klar til at få ny energi, ny luft. Tør drømme om et bedre liv, hvor magien titter ind og forsøder tilværelsen?

Igennem 3 intense sessioner arbejder vi med at få slippe det der holder dig tilbage, få sagt fra overfor det, der ikke længere mærkes rigtigt og går mod forandring. Vi arbejder med din balance, din energi, dine drømme og ønsker. Forløbet strækker sig over fire måneder og består af tre trin.

Hvem er det for? 

Det her forløb er for dig, der er klar til forandring. Det kræver en indsats, mod og en vilje fra din side – til gengæld garanterer jeg, at du flytter dig til nye højder, hvis du tør mærke efter, skabe forandring og drømme større. Du behøver ikke være afklaret om dine mål, dem kan vi finde sammen. Det er mest lysten til forandring, der skal drive dig. Du får hjemmeopgaver imellem vores sessions.

Hvorfor? 

Jeg møder så mange skønne sjæle i øjeblikket som kigger mig dybt ind i øjnene og spørger til, hvordan jeg har skabt min tilværelse fyldt med kærlighed, dybde, sjæl, energi, kreativitet og eventyr. Og når jeg ser ind i deres øjne ser jeg også en længsel efter forandring. Derfor laver jeg de her forløb for at hjælpe dig på vej.

Trin 1: Giv slip

Hvad vil du gerne slippe? Hvad vil du gerne sige farvel til?

Denne første session består af 2 timers coaching med meditation.

Trin 2: Mål og drømme

Hvad drømmer du om? Hvad vil du gerne manifestere? Hvad er dit mål?

Denne næste session bookes 2-4 uger efter den første. Består af coaching og balancering i to timer.

Trin 3: Motivation

Et par måneder senere mødes vi igen og følger op. Hvordan går det med din forandring? Hvad kan du mærke? Er der forhindringer? Er du stadig motiveret? Her sørger vi for at du holder fast i dine drømme og ikke falder tilbage i gamle mønstre.

Består af coaching og balancering i to timer.

Det her individuelle forløb er for dig, der er klar til forandring. Det kræver en indsats og en vilje fra din side – til gengæld garanterer jeg, at du flytter dig til nye højder, hvis du tør skabe forandringerne. Og jeg støtter dig på rejsen.

Jeg møder så mange skønne sjæle i øjeblikket som kigger mig dybt ind i øjnene og spørger til, hvordan jeg har skabt min tilværelse fyldt med kærlighed, dybde, sjælsarbejde, energi, kreativitet og eventyr. Og når jeg ser ind i jeres øjne ser jeg også en længsel efter forandring. Derfor har jeg skabt dette forløb – hvor vi intensiverer din udvikling og giver dig mod på mere.

Klar til forandring?

Prisen for dette intensive forløb er 6000 kr. for 6 sessions.

Som en særlig pakkepris sælger jeg hele forløbet samlet for 4500 kr., som svarer til et klippekort på fem sessions, når du booker samlet og bestiller de tre tider på en gang.