Er du klar til transformation?

En energitransformation er for dig, der har arbejdet med energi tidligere eller har været til balanceringer hos Gitte. Transformationen er for mange en ny begyndelse mod at leve et liv, som er fyldt med nydelse, kærlighed, passion og lyst til livet. En transformation er for dig, der vil skrue op for livet og få det bedste ud af den dyrebare tid, du har her på jorden.

Jeg anbefaler dig at starte med at booke en balancering, og når du er klar kan vi lave en transformation.

TRANSFORMER DIN ENERGI

Energitransformationen varer ca. 3 timer og er en intens energibehandling, hvor vi renser ud i dit system og henter ny energi, nye værktøjer og ny viden til dig. Efter tre-seks uger laver vi  en ny balancering på 2 time.

Transformation + balancering i alt 5 timer 4500 kr.

Kan kun bookes efter samtale med Gitte. Ring på 60731511.

Af hjertet tak for de helt vidunderlige gaver, som du har hjulpet mig med at finde ved transformationen og de efterfølgende balanceringer. Gaver som får min krop i balance, i ro, og som giver mig en champagneboblende fornemmelse af, at alt er godt. Jeg er i kontakt med mit hjerte, og jeg føler foråret blomstre i min krop og i mit sind. Jeg har en følelse af, at jeg er fuldstændig perfekt som jeg er, blot ved at være mig, præcis som jeg er, helt uden at skulle præstere eller løbe stærkt.

Du har hjulpet mig med at finde jordforbindelsen, at kunne stå fast uden at blive væltet af det mindste pust. Samtidig får jeg en fuldstændig energisk handlekraft, som jeg ellers ikke har været i besiddelse af før. Jeg føler jeg har overskud til det, som jeg gerne vil, og kan næsten ikke komme i gang med det hele hurtigt nok. Og ikke mindst har du bidraget til, at jeg nu føler at verden er et helt vidunderligt sted at være. Jeg er dig dybt taknemmelig, kære Gitte. Jeg glæder mig til meget mere.

Anne

Gitte er den slags menneske, som slet ikke er klar over hvor fantastisk  og dygtig hun er! Hun ER det bare! Hun udstråler en ro, som du kun kan blive smittet af, og så er hun ydmyg og enormt nærværende. Jeg føler mig altid tryg i Gittes hænder, og har oplevet stor glæde ved, at hun har tryllet med mine energier!

Jeg kan på det varmeste anbefale at lade Gitte transformere dig. Du vil ikke fortryde det!

Jane