Balancering

(1 kundeanmeldelse)

DKK 3.500,00

Klar til et dejligt energiløfte? Med en balancering får du mulighed for at se mere af dit fulde potentiale, forstå dig selv i verden, komme tættere på dit livsformål, forbinde dig med dit indrebarn, få kontakt til hjertet, forstå naturen i dig og få bedre adgang til universet og din sjæls visdom.  Betal her og book tid i min kalender. Find link herunder til kalender.

PGA udbruddet af COVID-19 er der lige nu begrænset adgang til denne ydelse. Skriv mail til gitte@roomforyou.dk for anmodning om at booke.

 

 

Ikke på lager

Kategori:

Betal din session her og book tid i kalenderen her.

Vi mødes i mit kliniklokale i mit hjem i Hørsholm.

 

 

1 anmeldelse af Balancering

  1. Bettina Møller

    “Har du brug for at rense ud i drænende energier og fylde de nærende energier med nyt liv, så kan en tur i Gitte Winter Graugaards kærlige og kompetente hænder varmt anbefales. Gitte rammer på hendes rolige, varme, kærlige og yderst professionelle tilgang til energiarbejdet og Heartcore mentoring direkte ind til sagens kerne og følelsen er helt ubeskrivelig. Du går fra en session med ny energi, forståelse for energi og ikke mindst indsigter i dig selv og det konkrete emne/problem, som bare giver enorm meget mening. En skøn session som klart kan anbefales. En berigende måde at give sig selv et frirum og masser af selvkærlighed og positiv fokus i en ellers hektisk hverdag. Jeg er bestemt klar til mere energiarbejdet med og hos Gitte.”

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.