Sov dejligt meditation (lydfil)

(1 kundeanmeldelse)

DKK 49,00

Har du svært ved at falde i søvn om aftenen? Eller vågner du om natten og kan ikke sove igen. Afspil denne dejlige afslappende meditation som lydfil med søvntræningsteknikker indbygget. Meditationen følges af dejlig musik af Troels Hammer, som i sig selv er meditativt og afslappende. Nummeret du hører i denne meditation hedder Unika.

Husk, at downloade lydfilen, så du har den. Det nemmeste er at downloade den på en computer og derfra dele med det device du ellers vil afspille den fra. Husk at downloade filen, så du har den. Jeg anbefaler, at du har høretelefoner på, når du afspiller den. Hvis du afspiller filen fra din telefon, så husk at sætte telefonen på flyfunktion, så du kan få ro. Lydfilen er i alt ca 30 minutter lang. Sov godt. 

Jeg har gennem mine børnebøger med børnemeditationer hjulpet tusindvis af børn med at sove. Nu er tiden kommet til også at hjælpe unge og voksne med at sove. Denne teknik hjælper mig med at finde ro, hver gang jeg selv har for meget i mit hoved med at finde ro. Rigtig god fornøjelse.

Anbefaling:

"Hej. 😊 Min datter går på Idrætsefterskole og trives rigtig godt med det. Men den kører på alle tangenter hele tiden. Der er fuld fart på med idræt, faglige timer, socialt samvær og 3 søde værelseskammerater mm. Når så det blir sengetid kan det være svært at finde ro og falde i søvn. Igår købte hun din lydfil, som hun satte på ved sengetid. Og hun faldt hurtigt i søvn og sov godt. Det er så vigtigt ♥️ TAK." Lise

 

 

1 anmeldelse af Sov dejligt meditation (lydfil)

  1. Gitte Winter Graugaard (verificeret ejer)

    Hej. 😊 Min datter går på Idrætsefterskole og trives rigtig godt med det. Men den kører på alle tangenter hele tiden. Der er fuld fart på med idræt, faglige timer, socialt samvær og 3 søde værelseskammerater mm. Når så det blir sengetid kan det være svært at finde ro og falde i søvn. Igår købte hun din lydfil, som hun satte på ved sengetid. Og hun faldt hurtigt i søvn og sov godt. Det er så vigtigt ♥️ TAK.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.