Af Gitte Winter Graugaard

Af Gitte Winter Graugaard

Coach, mentor og forfatter

Gitte hjælper iværksættere og forfattere med at føre sine drømme ud i livet. Her på bloggen kan du læse om nogle af de problemstillinger hun selv og hendes klienter møder. Rigtig god fornøjelse. 

Som lysarbejdere er vores arbejde en smule anderledes end andres. Det kan være svært at forstå, måle, pakketere, veje og ikke mindst forklare. At arbejde med menneskers lys er en gammel skik, som på mange måder er blevet glemt i vores travle liv. Læs med her, hvis du er i tvivl om du selv er lysarbejder. 

 

I sidste uge talte jeg om vigtigheden af, at vi bliver bedre til at aktivere, forstå og værdsætte lysarbejderes arbejde på The Global Luminary Activation Experience #GLAE i Cannes. Vi var 60 transformational teachers fra 15 lande samlet, og energien var fantastisk. Konferencen ledes af min mentor, Dr. Andrea Pennington, som på mange måder inspirerer mit arbejde, drive og mod. Sammen fik vi aktiveret deltagerne, som er klar til at “go global”. 

 

 

En af mine opgaver herhjemme er at støtte dig, der vil i gang med at arbejde som lysarbejder, er i gang og vil skrue op, så du kan gøre en forskel for flere. Så kan det være, at du ligesom en række andre af mine mentees i år var med i Cannes, også bliver klar til GLAE 2020 og klar til at tænke globale tanker. 

Så hvor starter vi? Måske har du fundet ud af, at du er en lysarbejder, men måske lever du ikke af at arbejde som lysarbejder endnu. Hvad vil det sige? 

Det kan trænes

En af de ting, der er ens for os, hvad end vi hjælper andre mennesker gennem  yoga, meditation, healing, kropsbehandlinger eller andet er, at vi har kontakt til noget, der er større end os selv og som vejleder os i, hvordan vi kan hjælpe andre mennesker, dyr eller planeten bedst muligt. For mig er universet en energi, som vi alle er forbundet til. Nogle er bevidste om det og træner forbindelsen dagligt. Andre har mistet fornemmelsen og kan endda fornægte den. Skulle de have lyst, kan de genfinde kontakten gennem hjertet eller i naturen. Jeg oplever også, at alle børn er født som lys og kærlighed og fødes i tæt forbindelse til denne energi. Nogle mister det dog alt for hurtigt. Det taler jeg meget mere om i min TEDx talk, hvor jeg også taler om fordelene ved at have tæt kontakt til vores hjerter, som mange lysarbejdere også har. 

Hjælp og vejledning

I universet oplever jeg, at der er en række hjælpere, som er meget tæt forbundet til denne energi. Det kan være afdøde, engle, kraftdyr mm. Dem kan vi kommunikere med, hvis vi har lyst og åbner os op for det. Nogle er bevidste om det, andre ikke. Nogle af os har trænet denne forbindelse og kan dagligt kommunikere med disse hjælpere, fx gennem meditation.  Andre kanaliserer mere ubevidst og kalder det måske intuition, en god mavefornemmelse eller forbundethed.

Min oplevelse er at jo mere bevidste vi bliver om vores kanaler og jo mere vi tør stå ved dem, jo mere åbner de sig og hjælper og vejleder os. 

Og når vi tør stå åbne, får universets hjælpere travlt med at informere os om alt det gode, vi kan udrette, fordi vi er mennesker, som de ikke kan, fordi de ikke har en krop og ikke som sådan er en del af vores samfund. Du kan se det som om, at de har travlt med at kommunikere til os om alt det gode vi kan gøre for at løfte hinanden og dermed menneskelighedens vibration. Jo højere vibration vi kollektivt har, jo bedre har vi det på jorden. Jeg mærker en enorm travlhed lige nu fra oven. For når menneskene lider, lider også planeten. Og det er vores fælles ansvar at løfte den fælles vibration.

Det kan måles!

Hos Heartmath Institute i USA måler de på “the global coherence” og deres undersøgelser er så spændende. I sidste uge spiste jeg middag med Bruce Cryer, som er tidligere CEO af Heartmath Institute. Han holdte også oplæg for os. Jeg ville ønske jeg havde optaget det, så jeg kunne dele det med jer. 

Se i stedet en film her fra instituttet om samhørighed, energi og hvad der sker når vi arbejder med lyset og løfter vores vibration.

Vil du have hjælp?

Jeg hjælper mange lysarbejdere og arbejder sammen med mange i mit enorme internationale og danske netværd af lysarbejdere. Jeg kan både guide dig og hjælper dig videre i mit netværk. Book en session, så finder vi vejen frem for dig, sammen. Vi har enormt brug for dit lys. Alt for mange lider af stress og depression eller er på mange måder faret vild i vores samfund. Kan du tænde lys i andre, er det nødvendigt at du skruer op nu sammen med alle os, der allerede er i gang. Det er her vi for alvor kan gøre en kæmpe forskel og efterlade et vigtigt fodaftryk. 

Vil du se flere indlæg?

Vi har brug for dit lys

Som lysarbejdere er vores arbejde en smule anderledes end andres. Det kan være svært at forstå, måle, pakketere, veje og ikke mindst forklare. At arbejde med menneskers lys er en gammel skik, som på mange måder er blevet glemt i vores travle liv. Det er tid til at skrue op, verden har brug for mere lys. Vi har brug for dig.

Simple recipe – how to listen to your heart

How to get answers from you heart 10 simple steps to more heartfulnessMany people often ask me how they can get better at listening to their hearts. Here is my simple 10 step recipe:   1. Sit down comfortably, straight back 2. Open your chest, shoulders back. 3....

Forfatterdrømme? Forlagstanker?

Går du med forfatterdrømme? Måske er du allerede gået i gang med at skrive? Og kommer alle tankerne om forlag og udgivelse snigende? Eller er du en etableret forfatter på forlag, som nu tænker over, at det i grunden er skævt, at forlaget tager så mange af din bogs indtjening, nu hvor det jo er dig, der har skrevet den? Eller har du udgivet en bog, der ikke sælger? Læs med her…

Løft din vibration

Vidste du, at taknemmelighed er en af de fineste vibrationer, vi kan være i?

Vidste ud også, at når vi dyrker vores taknemmelighed, er det ligesom at dyrke den jord, vi har plantet vores liv i. Taknemmelighed får projekter til at gro. Derfor sker der ofte ikke ret meget godt i utaknemmelige menneskers liv.

Min kontakt til den usynlige verden

I takt med at jeg som beskrevet ovenfor oplever, at der er enormt brug for, at vi der har kontakt til flere dimensioner i livet, begynder at dele og hjælpe, dem som er faret vild i livet og har brug for et løft, jo mere mod finder jeg til at dele. Også selvom det er sårbart. Et af de mest modige interviews jeg har givet blev set af mere end 2000 på et døgn! Se med her…

Nyt mentorprogram til lysarbejdere

Uhh, jeg har glædet mig til at dele den her nyhed med jer. Sommeren over har jeg haft et nyt forløb i tankerne, som jeg gerne ville skabe til jer. For det sidste halve års intensiv mentoring af de dejligste ildsjæle og lysarbejdere har gjort kæmpe indtryk på mig.

20 tegn på, at du er en lysarbejder

Har du hørt om begrebet at være en lysarbejder? Hvad betyder det for dig? Spekulerer du over, om du selv er en lysarbejder eller på vej til at blive en? Måske genkender du dig selv i de tyve tegn, jeg har skrevet om på bloggen – eller i nogle af dem?

Når mennesker visner

Af Gitte Winter Graugaard, forfatter, coach og mentor Jeg er rædselslagen for at visne, mens jeg er i live. Jeg ser mennesker visne alle vegne og gør alt, hvad jeg kan for ikke selv at visne. Hvis man slår "at visne" op på Google, får man opskrifter på, hvordan man...

Åbner du porten?

Når vi vågner mere og mere op og mærker, at der er mere mellem himmel og jord, åbner vi også op for en magisk port. Det er som at finde sit Narnia-skab, sin portkey, sin portal indtil en højere bevidsthed med masser af magiske hjælpere på den anden side. Når først man...

Da vi mødte ilddronningen

Endnu en mindblowing meditation og balancering her til morgen med en smuk, gammel og vis sjæl. Vi lever generelt meget afkoblet fra vores sjæl i dag. Der var andre liv, hvor vi var meget mere i kontakt med vores sjæl og forstod forbindelsen til...