Jeg tilbyder løbende forskellige former for workshops. Du kan være med i de åbne workshops eller booke mig til privat arrangement eller til din virksomhed. Skriv til gitte@roomforyou.dk hvis du ønsker dit eget arrangement.

Lyt til dit hjerte

Kom med til workshop og lær at lytte til dit smukke hjerte. Når først vi forstår, hvad det hvisker til os, bliver det langt nemmere at finde retning, passion, modet til at turde tro, håbe og drømme.

Fra idé til virkelighed.

Det er en rejse at være iværksætter. Vi skal arbejde med personlig udvikling hele tiden for at få idéerne, holde passionen høj, få skabt en masse produkter og projekter og sælge vores varer. Ofte blokerer vi i de forskellige faser. Bliv klogere på hvor og hvorfor du blokerer og hvad du kan gøre ved det. 

Fuglefløjt og Hjertelyd

Af og til samler jeg en flok og tager jer med ud i naturen hovedsageligt omkring Hørsholm. Her går vi ture, mediterer, laver mindfulness og taler om energi. Denne workshop er slået op hos vores søstersite Room for Reflection. Så læs mere derovre. Denne for form workshop kan også bookes til private arrangementer og af virksomheder.

Lær at finde ind i din egen indre ro i naturen. Håber vi ses.