Room for You

Skal vi løfte trivslen på din arbejdsplads sammen? 

SÅDAN KOMMER VI I GANG


Der er flere måder at komme i gang med at arbejde med dine medarbejderes trivsel på. Herunder lister jeg nogle af de måder, jeg oftest arbejder sammen med virksomheder på.1:1 Coaching


Walk and talk i skoven


Man taler bare bedre sammen, når man går i skoven. Vi mødes i Rungsted, går tur i Folehaven og får vendt, det der fylder. Vi sætter mål for din trivsel og finder vejen til mere livsglæde og et meningsfyldt arbejdsliv. 


Fast medarbejdercoaching


En dag om måneden


Jeg kommer til jer en fast fx en eller flere dage om måneden. Her kan dine medarbejdere booke coaching. Jeg oplever, at denne løsning får flere til at booke, da det er nemt for medarbejderne at passe aftalerne ind i deres hverdag. Dette tiltag kan kombineres med gruppe mindfulness om morgenen og til frokost. Dette er en god løsning til virksomheder med +100 medarbejdere on site. 


Pris per dag eller per booking.  

Mental Sundhed til en gruppe medarbejdere


Mindfulness og Meditation


Gør som konsulenterne her fra PA Consulting og book mig ind til at lave en indsats til jeres virksomhed med formålet at arbejde med at forbedre jeres mentale sundhed. Med fast morgenmindfulness er det nemt for medarbejderne at få skabt en god rutine, som rykker dem. 

Foredrag og Team Building

Mental sundhed


Jeg holder foredrag og laver forskellige former for team building og events.


Vi behøver ikke sidde i lotus stilling

Jeg oplever, at der stadig er mange fordomme på arbejdspladser om hvad det vil sige at arbejde med mental sundhed. Vi kan komme i gang i et helt almindeligt mødelokale, behøver ikke yogamåtter og skal ikke klæde om. Kom som du er!

Talk to us

Er du klar til at lære dine medarbejdere at surfe på livets bølgegang. Bølger vil der altid komme, men kan vi surfe på dem, undgår vi at drukne.

 
 
 
 
unsplash