Room for You

Corporate Coaching

Find din passion og skru op for livet

Corporate Coaching


Hjælp din medarbejder til bedre trivsel og find næste udviklingszone.

Corporate Coaching 

Grib dine medarbejdere før de falder 

Karriere, børn, prestige, passion, pligt, økonomi, pres, cv, stress eller mening! Der er mange overskrifter, når det kommer til coaching af medarbejdere og ledere, der ønsker at pleje både karriere og familielivet.


Jeg oplever, at bare det at sætte ord på alle tankerne og få luft gør en kæmpe forskel. Når det kommer til coaching er det langt mere effektivt at tage tingene på forkant og i opløbet, end vente til det er gået galt. Grib dine medarbejdere før de falder - så står I begge langt stærkere. 


Mistrivsel handler oftest om, at finde måder at få ladet batterierne op og få løftet sin energi, så der kommer mere overskud og flere resurser. Jeg oplever at 1:1 coaching i forbindelse med et af ovenstående gruppeforløb gør en stor forskel. 


Footprint

Det meningsfulde arbejdsliv og dit personlige aftryk 

Footprint er for dig, som søger mere mening med tilværelsen og spørger dig selv, hvilket fodaftryk du vil efterlade dig her i verden. Du ved allerede, at du har en stor kapacitet og tilfører værdi til de projekter, du arbejder med og nu søger du mere mening med din tilværelse. Du vil gøre en større forskel. Gennem samtaler finder vi dit "why", leder dig på sporet af din næste udviklingszone og sætter fokus på det meningsfulde arbejdsliv. 


Dit spirituelle udviklingsrum


Træn dine spirituelle evner i en corporate ramme. 

Jeg oplever en stor åbning over det spirituelle udviklingsrum i disse år også på arbejdspladser. Er du klar til en spirituel rejse i dit arbejdsliv?


Kan du mærke at der er noget der kalder på dig, der er større end dig selv? Oplever du synkronisiteter og ikke tilfældige tilfældigheder i stigende grad? Har du en følelse af forbundethed fx i naturen eller med dyr? Har du allerede snuset lidt til yoga og meditation og er nysgerrig på næste skridt? Er du nysgerrig på hvordan din kontakt til metafysiske også kan hjælpe dig i dit arbejdsliv til at manifestere og skabe magnetisme? 


Så skriv til mig, så vi kan tale sammen om rejsen fra hjernen ned i kroppen og ind i hjertet - der hvor sjælen bor og den helt store transformation finder sted.

Fire tegn på stress 


  1. Hukommelses- og koncentrationsbesvær, ubeslutsomhed, og forvirrethed. 
  2. Kræver mere opmærksomhed end normalt eller modsat trækker sig fra kolleger og i sociale sammenhænger.
  3. Opgivenhed og manglende engagement.
  4. Træt udkørt og uoplagt.

.

"Jeg oplever, at der er enorm stor forskel på, om jeg møder medarbejderen før eller efter en stress-sygemelding. Jo tidligere vi sætter ind, jo flere resurser har medarbejderen til at gøre en positiv forskel i eget liv. De tager langt bedre imod de værktøjer, vi har for bedre mental sundhed." 

Gitte Winter Graugaard

Jeg anbefaler

walk and talk coaching

i Rungsted Hegn 


men kommer også gerne til jer

Har du eller en medarbejder brug for coaching? 

GLADE MENTEES

Om "Footprint"


“Gittes sparring som erhvervscoach giver mig styrke og energi til at udleve mine drømme, nå mine mål og tage de bedste beslutninger. Som innovativ iværksætter er det som at stå med en masse nøgler, der skal være drivkraften i ens virksomhed. Her giver Gitte mig en uvurderlig støtte, så jeg får et overblik over, hvilke nøgler jeg skal bruge til at åbne de rigtige døre”Lotte Høi

Indehaver og direktør

Copenhagen Comfort Beds

Om "Det Spirituelle Udviklingsrum"


"At begynde et 1 årigt forløb hos Gitte er det bedste, jeg har gjort for min udvikling af mine evner og egenskaber som coach og underviser. Jeg oplever en varm og kærlig støtte, der favner mig så trygt og fører mig ud på de smukkeste og vildeste stier.


Gitte hjælper mig til at åbne op for alt det inde i mig, som skal ud i verden. Og dette uden press men med en yderst kompetent vejledning og visdom som arbejder videre inde i mig. Jeg er så lykkelig for, at Gitte er blevet en del af mit liv, og jeg er holdt og støttet i alt."


Katja

Leder i plejesektoren

unsplash