Room for You

Gruppeforløb

Mental Sundhed og det meningsfulde arbejdsliv

Corporate Gruppeforløb


Her finder du en appetizer på de forløb, jeg tilbyder til virksomheder og organisationer! De fleste forløb skræddersys til jeres behov. Nogle ønsker ugentlige møder andre månedlige. Hvilket forløb passer bedst til jer? 

Stressventilen

Træn mental sundhed og få bedre trivsel, overblik, fokus og kreativitet. 

Eksempel på kunder der har booket dette forløb: PA Consulting

Vil du have en udtalelse? 

body battery booster male
Body battery booster female
Indre bæredygtighed_roomforyou1
Indre bæredygtighed_roomforyou2

Eksempel på kunder der har booket dette forløb: 

Coloplast

Vil du have en udtalelse? 

Self care and compassion nurse
Selfcare and compassion teacher
Selfcare and compassion fireman

Eksempel på kunder der har booket dette forløb: 

Billund Kommune

Vil du have en udtalelse? 

I dagens travle arbejdsliv er det essentielt at kunne formå at håndtere stress og mentale udfordringer. Gennem mindfulness og meditation kan du lære at forstå dig selv og opnå en bedre balance i livet.


Et sundt mentalt helbred er nøglen til at udnytte sit fulde potentiale, være kreativ, opbygge stærke relationer og skabe positiv forandring i verden omkring os.


Jeg tilbyder værktøjer til at håndtere stress både på arbejdspladsen og derhjemme. Med stressventilen lærer den enkelte medarbejder at skabe en mere harmonisk og effektiv hverdag. 


Arbejder du forebyggende med stress, tager du dig både af dine medarbejdere og din bundlinje. 


Vi skaber et tillidsfuldt rum, hvor der også er plads til at åbne op for en sårbarhed, der oftest fører noget godt med sig for hele gruppen. Det sker i en forståelse for, at vi er på en arbejdsplads og den sårbarhed, det medfører. Vi bygger tillid og skaber tryghed, så flere kan udvikle sig. 

Body Battery Booster


Få mere overskud og få indsigt i trivslen med daglige data. 


Gennem dette effektive program vil I kunne opleve en forbedring i jeres medarbejderes trivsel og performance. Ved at fokusere på jeres "body batteries" vil I kunne øge produktiviteten på arbejdspladsen og samtidig skabe et bedre arbejdsmiljø for alle ansatte. Vi måler på jeres udvikling og kan også forbinde programmet  til besparelser på jeres bundlinje. 


Jeg står klar til at guide jer igennem processen og sikre, at I opnår de bedste resultater. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til netop jeres virksomheds behov og mål. Tag skridtet mod en sundere og mere effektiv arbejdsplads ved at investere i jeres medarbejderes trivsel. Vi ser på søvn, stress, kost, motion og pauser i løbet af arbejdsdagen. 


Kontakt mig i dag for at høre mere om mit Body Battery Booster program og hvordan det kan gavne jer som virksomhed. Det kan kombineres med fysisk træning. Vi anvender almindelige pulsure som Garmin og Apple Watch til de daglige målinger.  


Vil du have data til bundlinjen? Jeg samarbejder også med Neurora, som hjælper virksomheder med at monitorere stress og skabe bedre trivsel. 

DEI + Belonging


Skab psykologisk tryghed og rum for mangfoldighed med mindfulness og meditation  


Arbejder I med jeres Diversity, Equity, Inclusion & Belonging strategi i HR regi, kan jeg hjælpe jer med at holde rum for den udvikling og de samtaler mange arbejdsgrupper i disse år må igennem for at forstå og følge med tiden. Arbejder I med verdensmålene, kan vi sætte fokus på SDG mål 5 Gender equality og også lighed på andre parametre.


Ved at praktisere mindfulness lærer medarbejderne at være mere bevidste om deres egne tanke- og handlingsmønstre, hvilket kan bidrage til en større forståelse for forskellige perspektiver og erfaringer.


Ved at integrere mindfulness og meditation i arbejdspladsens kultur og praksis, kan I som virksomhed være med til at skabe et mere åbent og inkluderende miljø, hvor forskellighed og mangfoldighed værdsættes og fejres. Til mindfulness mødes vi oftest med lukkede øjne og får nyt syn på hinanden. Vi er mere ens, end vi  tror. Når fordomme nedbrydes, kan muligheder opstå. 


Mindfulness og meditation kan således være en værdifuld ressource i arbejdet med DEI og belonging, og bidrage til at styrke samarbejdet og trivslen på arbejdspladsen.


Jeg samarbejder med canadiske Dr. Rev. Paul Luftenegger i internationalt regi omkring DEI + belonging. Han har arbejdet med mangfoldighed og sårbarhed i årtier.

Indre bæredygtighed

Indre bæredygtighed er lige så vigtig som ydre bæredygtighed. Sammen kan de to dimensioner flytte bjerge og rykke på dine SDG-mål. 

Sideløbende med, at mange virksomheder i dag kigger på ESG og arbejder for at skrue ned for resurser, som tærer på planetens ve og vel, bør vi også se på den indre bæredygtighed. Den ubalance, vi ser i fx klimaet, er en spejling af den indre ubalance menneskeligheden har indledt det nye årtusinde med og nu i disse år desværre accellererer.


Vejen til ydre bæredygtighed går via indre bæredygtighed, da det er langt lettere at tage ansvar for vores omgivelser, når vi tager ansvar for os selv. Gennem samtale, meditation, mindfulness og ture i naturen lærer i jeres indre have at kende, bliver klogere på hinanden, og finder frem til hvordan I fungerer bedst sammen. Haver er smukkest, når de er fulde af farver og mangfoldighed og ligeså er grupper af mennesker. 


Arbejder I med verdensmålene, kan vi sætte fokus på SDG mål 3 Good Health & Wellbeing.


Sammen kan vi skabe den ramme for dine medarbejdere, som giver dig og dem lyst til at blive og levere en god indsats. 


Dette forløb tilbydes også i samarbejde med Fælleshaven A/S  som forvandler triste udearealer ved virksomheder til natur og grønne smagsoplevelser, hvor medarbejdere trives og oplever spirende jordforbindelse. 

Self care & compassion

Et forløb særligt tilegnet de professioner, hvor omdrejningspunktet er, at man bruger sig selv for at hjælpe andre. Men passer du godt nok på dig?

I gør verden til et bedre sted hver eneste dag, I går på arbejde. I er sat i verden for at hjælpe andre og går både mange skridt, rører mange mennesker og har sjældent ro omkring jer. I er lærere, pædagoger, læger, sygeplejersker, omsorgspersonale, politi, soldater, brandmænd og andet pleje, uddannelse og beredskabsmandskab. 


Vi underviser jer i selvomsorg med fokus på mindfulness, heartfulness og compassion træning. I kan først og fremmest se frem til at kunne bruge denne træning til bedre mental sundhed og bedre trivsel. Som en ekstra dimension i jeres arbejdsfelt kommer I også til at kunne bruge øvelser til at hjælpe de borgere, I møder i jeres hverdag. Vi arbejder på skoler, i børnehaver, på krisecentre, plejecentre, hospitaler og er klar til at hjælpe hos jer også. 


Omfatter arbejdet også børn, kan vi hjælpe i samarbejde med vores søsterselskab Heartlight Institute. Omfatter arbejdet ældreområdet samarbejde vi med Kahara. Vi samarbejder også med Birger Norup, som er certificeret indenfor Heartmath. 

Corporate meditation

Start dagen i ro og med selvomsorg. Skab en kultur på din arbejdsplads, hvor der er plads til indre ro og forbydelse. 

I en travl og stresset hverdag kan det være svært at finde ro og balance. Hjælp dine medarbejdere godt i gang med arbejdsdagen ved at tilbyde meditationsundervisning fra morgenstunden. Vi fokuserer på indre ro og egen omsorg. 


Meditation har mange fordele, både fysisk og mentalt, som kan være gavnligt for medarbejdernes trivsel og produktivitet. En rolig morgenpraksis kan hjælpe til at reducere stress og angst, og kan dermed hjælpe medarbejderne til at håndtere pressede situationer bedre. Ved at lære teknikker til at slappe af, selv regulere, sætte sunde grænser og fokusere tankerne kan medarbejderne opnå større mental klarhed, bedre koncentrationsevne og få bedre relationer til hinanden.


Denne træning vil også påvirke medarbejderes privatliv, give mere overskud og skabe bedre søvn. Studier viser, at regelmæssig meditation kan sænke blodtrykket, øge immunforsvaret og reducere risikoen for hjertekarsygdomme. Dette kan resultere i færre sygedage og højere arbejdsindsats blandt medarbejderne.


Meditation praktiseres allerede i en lang række danske virksomheder som Novo Nordisk, Ørsted, Hummel, Nordea, Danske Bank. Skal I være med?


Udvalgte kunder: 

Klar til at booke? 


Skriv til mig. Har du brug for sparring, sender du også bare en besked, så ringes vi ved og finder vi det rette program til jer. Jeg skræddersyr det oftest til mine kunders specifikke ønsker og behov. 

Det nye nordiske ledelsesparadigme

prioriterer mental sundhed

Det nye ledelsesparadigme handler om at skabe et mere menneskeligt og agilt arbejdsmiljø, hvor tillid, åbenhed og samarbejde er i fokus. På samme tid opererer du i en kompleks global konkurrencesituation og ofte på parametre, der endnu ikke matcher den nye tilgang til holistisk ledelse, som vi ser udvikle sig i den nye nordiske ledelsesstil bygget på etik og integritet.


I en holistisk tilgang til ledelse skal du nu både mestre at tage hensyn til medarbejdernes trivsel og sørge for virksomhedens resultater. Som leder er du ikke længere eneansvarlige for beslutninger og arbejdsopgaver, men skal i stigende grad facilitere og støtte dine medarbejdere i at tage ansvar og selv løse problemer. Du opererer nu på ”next level”, som kræver nye evner, som for selv garvede ledere skal optimeres.


Du skal have integritet og kunne "walk your talk". Du skal være dedikeret, sikker og kunne inspirere andre i en god kommunikation. Du skal kunne lytte, vise omsorg og arbejde med dine empatiske evner og på samme tid træffe vigtige strategiske beslutninger. Du skal kunne uddelegere opgaver, du tidligere selv har løst, så du frigiver tid til ledelse og visioner. Du skal have organisationen ud af siloerne og skal kunne samarbejde i små agile enheder og kunne bringe enhederne sammen i en mere holistisk cirkulær tankegang. Leder du efter team building eller corporate events?

Er du leder?

Gå forrest også i vejen til indre balance og ro.

Når du som leder viser, at du har lyst til at være sammen med dine kollegaer i et mere skrøbeligt og nært rum, mærker de, at du ønsker at hjælpe dem til en god hverdag i balance. Slut med stress og jag. Find ind i roen og skab en bedre arbejdsplads indefra.

"Når vi mødes omkring åndedrættet og lukker vores øjne, mødes vi i en neutral zone, hvorfra ny udvikling kan finde sted. For en stund tager vi masken af og er bare mennesker sammen uden titler, rang og andre opdelinger." 

Gitte Winter Graugaard

Friday morning mindfulness

PA Consulting

Skal vi lave et forløb til jer? 

"Ved at tilbyde meditationsundervisning viser I som ledelse omsorg for jeres medarbejderes trivsel og velvære, hvilket kan styrke arbejdsmiljøet og øger medarbejdertilfredsheden. Medarbejdere, der føler sig værdsat og støttet af deres arbejdsgiver, er mere tilbøjelige til at yde deres bedste på arbejdspladsen og forblive loyale over tid. Skab psykologisk tryghed på din arbejdsplads." 

Gitte Winter Graugaard

unsplash