Room for You

Klar til at hjælpe jer!

Jeg samarbejder med virksomheder og organisationer, som ønsker at arbejde med mental sundhed, indre bæredygtighed og trivsel gennem mindfulness og meditation og 1:1 samtaler.


Her på denne side kan du læse mere om mine forløb. Oftest skræddersys de til den enkelte virksomhed og jeres udfordringer og ønsker. Så se det som en appetitvækker. 

 

Min største styrke i mit arbejde er at komme ind udefra og se det enkelte menneske på en arbejdsplads med friske øjne. Jeg har tid til at lytte, lang erfaring indenfor personlig udvikling og er god til at møde den enkelte på det rette udviklingstrin og få grupper til at fungere og udvikle sig. 

Gruppeforløb

Få hjælp til jeres arbejde med mental sundhed, trivsel og udvikling. 

Individuelle forløb

Sæt fart i jeres udvikling med individuelle forløb. Vi mødes i skoven til walk and talk coaching. 

Foredrag

Skyd dit forløb i gang med en key note om mental sundhed på næste gruppemøde eller townhall.

Online

Find online kurser og meditationer på lydfiler til din træning hjemme.

Få 3 gode grunde

til at  meditere sammen

på en arbejdsplads!

Ro


De fleste virksomheder har tryk på produktivitet, effektivitet og løber stærkt. Der sker noget helt særligt, når vi lader roen indfinde sig. Det skaber et andet samvær, som vi kan bygge videre på. Tag roen med ind i din arbejdsdag. 

Fokus


Brug en stund i meditation til at styrke forbybelsesevnen, koncentrationen og skru så op for kreativiteten. Få nye billeder på en problemstilling og samskab med meditation nye veje på de problemer, I har stirret jer blinde på. 

Tillid


Der sker noget markant i et mødelokale, når vi mødes om at styrke vores mentale sundhed og trækker vejret sammen. Der opbygges en følelse af tillid og nærvær, som gør en markant forskel og åbner op til sårbarhed.