Room for You

Hjerteligt velkommen til 


Club Book Dream

Er der nu, du skriver din bog?

Drømmer du om at skrive en bog? Kan du mærke, at du har en stemme indeni, der skal ud? 


Jeg drømte om at skrive min første bog i mange år. Ja, faktisk fra jeg var en helt lille pige. Jeg elskede bøger og tog job på skolens bibliotek, da jeg var 12 år gammel for at være den første, der fik fat i de nye bøger.

Jeg oplever, at mange deler drømmen om at skrive en bog. Gennem mit virke som mentor møder jeg mange, der har lyst til at skrive en bog. Det mærkes som en indre flamme, der er tændt. Men vejen er ikke snorlige til forfatterskabet. Jeg oplever også, at mange har brug for hjælp til at komme i gang  og ikke mindst komme i mål.


Denne club er for dig, der leder efter en mentor til at guide dig igennem skriveproceseen. Jeg hjælper dig med at løfte din energi, så du skriver fra det bedste sted i dig. Når bogen er skrevet finder vi vej til udgivelse enten på forlag eller selvudgivelse. Og så skal bogen sælges. 


Har du også noget på hjertet?

Noget at dele ud af, som kan hjælpe andre?

Skal jeg hjælpe dig videre?


Hver bogproces er forskellig. Hver forfatter er forskellig. Hver bog er forskellig. 

Jeg samarbejder både med nye forfattere og garvede og kommer ind i processen på forskellige trin. Nogle vil gerne have hjælp til at komme i gang, andre skal hjælpes over en forhindring, mens andre har burg for hjælp til produktion, udgivelse eller salg. 


I min club book dream mødes vi tre gange over 3-6 måneder. 


Første gang vi mødes, fortæller du om din bogdrøm og får sparring på dine næste skridt. Vi aftaler din næste deadline, hvor du sender dit manus til mig. Denne session tager typisk 2 timer.


Anden  gang vi mødes ca. en uge efter fremsendt manus, mødes vi igen og taler om dit manus, din proces, din energi og aftaler dine næste mål. Denne session tager typisk 1-2 timer. 


Tredje gang vi mødes foregår på samme vis. Du fremsender dit manus, jeg læser, kommenterer mm. En uge senere mødes vi igen og du får sparring. Denne session tager typisk 1-2 timer.


Du får desuden adgang til min online platform med meditationer og inspiration til  processen at skrive en bog baseret på de fire elementer: luft, ild, jord og vand, som jeg oftest guider ud fra i en kreativ proces. 


Udover min egen sparring, åbner jeg op for mit enorme netværk og guider dig mod udgivelse. Særligt har jeg indsigt i selvudgivelse og har en række leverandører, som du kan benytte.


Jeg kan også hjælpe dig med at finde et passende forlag. Ingen kan garantere dig udgivelse, men vi kan gøre vores bedste for at drømmen går i opfyldelse. 

Har du en idé om at ville skrive en bog? Så kan jeg stærkt anbefale Gitte til coaching/sparring ift hele processen, det hårde/praktiske, og det bløde/motivation undervejs!Michael Rohde,

Drømmeforsker, foredragsholder og forfatter 

Michael Rohde

Vil bare følge op og sige tusind tak for et super godt møde  Det var en kæmpe fornøjelse at tale med én, som både forstår bogens indhold, er god til at sparre og coache og som selv har erfaringen med bøger. Så dejligt jeg fandt dig! Siden mødet har jeg været i fuld gang med de afsluttende kapitler, og arbejder videre med al dit input. Det gør bogen klarere og stærkere, så det er så fedt!Stine Schou Kvistgaard

Forfatter og spirituel mentor

Feel Company

Hvad får du med i Club Book Dream

1:1 Sessions

Vi mødes tre gange i en periode på 3-6 måneder. Vi mødes enten i min skov i Rungsted eller online. Min coaching og sparring er klarsynet, dyb, ærlig og hjælper ofte mine forfattermentees til selv at kunne se næste skridt. 

Manus

Fra gang til gang aftaler vi, hvad du skal skrive. Op til 2. og 3. session  læser jeg dit manus overordnet og kommenterer overordnet på det. Ønsker du yderligere redigering og kommentering, kan ekstra timer tilkøbes.

Online undervisning

Du får adgang til online undervisningsforløb om den kreative proces  med særligt fokus på din energi, dine drømme og brugen af de fire elementer i en kreativ proces.

Netværk

Du får adgang til mit enorme netværk af forfattere, producenter og leverandører indenfor bogbranchen, som jeg har samlet på min vej gennem mange års udgivelse på forlag og særligt som selvudgiver. 

Hvad kræver det af dig?

Denne club er for dig, der vil udleve dine bogdrømme. Du har måske brug for hjælp på rejsen, men det er dig, der skal skrive denne bog - og det er kun dig, der kan. Det kræver dedikation at skrive en bog. Du skal ville det og skal prioritere tid til det. At skrive bog er terapeutisk på mange måder, og du skal være klar til at tage af sted på en indre rejse, som for altid vil gøre indtryk på dig. 

Er du klar? 

"I give myself permission to shine." Dette smukke mantra fik jeg af min mentor Gitte Winter Graugaard. Tak for dine kærlige skub, tak for at lyse så smukt, og tak for at være et forbillede for, at jo mere vi støtter og stråler på hinanden, desto mere får både den enkelte og fællesskabet ud af det."Maiken Gesche Nickel

Forfatter, børneyogainstruktør og forlægger

Forlaget Roots & Wings

"Gitte har en stor del af æren for, at jeg nu står med en fysisk bog i hånden! Med hendes hjælp har vi spottet blokeringer i processen og bearbejdet dem via elementernes energi. Der har været et fantastisk engagement på hele holdet, og vi har kunne dele opture og nedture og spejle os i hinandens udfordinger. Jeg er taknemmelig for at jeg greb chancen og deltog i kurset, og for alle de indsigter og værktøjer jeg har fået med. Det er en metode jeg kan bruge igen og igen, i et hvert forløb eller produkt jeg vil skabe."Lene Solhøj Simonsen

Oversætter og selvudgiver

Rosalinas

Din mentor

Gitte Winter Graugaard

Gitte taler af erfaring og her får du en mentor som i den grad walks her talk. Hun har skrevet og udgivet 15 titler i ind og udland. Med sin One breath – mission one million kids er Gitte som bestseller forfatter i gang med at nå ud til 1 million børn.


At skrive bog er et håndværk. Nu hjælper hun særligt udvalgte mentees med at følge jeres bogdrømme. Gitte deler gavmildt ud af sine erfaringer og åbner mange døre i sit netværk i skrivefasen, i forhold til udgivelse og når det kommer til salg. 
Hvad kan vi sparre om i din bogproces?

Skriveproces og struktur

Vi finder ind til den bedste proces for dig, når du skal skrive. Jeg hjælper dig med at holde din vibration høj, så du skriver den så god en bog som muligt.


Jeg hjælper dig med at strukturere dine kapitler. Sammen finder vi ind til din målgruppe, dine primære budskaber og får lavet en fin rød tråd.

Udgivelse og leverandører

Vi arbejder løbende på at finde den bedst mulige form for udgivelse til din bog hos forlag eller som selvudgivelse. Jeg har erfaring med begge former for udgivelse. 


Jeg åbner op for et netværk af leverandører, som er guld værd. Gennem de sidste 10 års forfatterskab har jeg skabt kontakt til en række fagfolk, som du nyder godt af. 

Salg og Marketing

Uanset om du vælger forlag eller selvudgivelse, skal du forberede dig på selv at skulle være aktiv i forhold til dit salg. De fleste forfattere bærer selv det største salg. 


Vi taler om markedsføring, PR og branding. Vi sparer om hjemmeside, sociale medier og brug af bogbloggere, influencers og anmeldere,

Konceptudvikling

Vi arbejder med at videreudvikle din bogideé til et større koncept. Vi taler om foredrag, online kurser og merchandise.


Vi taler også om mulighed for udgivelse i udlandet med oversættelse, platforme og bogagenter. 

Join the club

Bliv medlem

Bliv medlem i klubben for os, der vil udleve vores bogdrømme, fordi vi ikke kan lade være. De historier vi har i os, skal have vinger. Vi skal lytte til vores hjerter, når de hvisker.


Du starter med et forløb på 3-6 måneder. Dine tre sessioner skal afholdes indenfor et halvt år. Det skal de først og fremmest for at sikre fremdrift i dit bogprojekt, men også for at jeg kan planlægge mine forløb og give dig bedst mulig sparring. Du kan betale hele beløbet på 9600 kr. på en gang eller dele det op i tre rater. Hvis du efter første møde ikke ønsker at fortsætte, betaler du kun for første møde 3200 kr. Det har jeg dog endnu ikke oplevet, at nogen har benyttet. 

Forløb

9.6o0 kr. 

samlet 

3-6 mnd

binding

3200 kr

hvis betalt i tre rater.

Flere udtalelser

Gitte er den slags menneske, som slet ikke er klar over hvor fantastisk og dygtig, hun er! Hun ER det bare! Hun udstråler en ro, som du kun kan blive smittet af, og så er hun ydmyg og enormt nærværende. Jeg føler mig altid tryg i Gittes hænder, og har oplevet stor glæde ved, at hun har tryllet med mine energier! Jeg kan på det varmeste anbefale at lade Gitte transformere dig. Du vil ikke fortryde det!

Klient

…”Alt dette er takket være dig og din støtte og mails med jobs. Du aner ikke hvor glade vi er for det – og hvor stor et boost det har givet os – energimæssigt og psykisk. Bare tanken om at en venlig, sød og fantastisk person står og hepper på os og tror på os – den er bare ubeskrivelig!! I really, really, really love yoooooooou!!!!!”

Mentee

“Gitte har været min mentor i flere år. Og hvad der er sket på de år, er intet mindre end magisk. Gitte har en særlig evne til at løfte dig personligt såvel som fagligt. Og tror du ikke på dig selv? Fortvivl ikke!  Gitte har så stærk en energi og har så meget tiltro til dig, at du ender med at tro på dig selv. Gitte finder frem til potentiale, du ikke vidste du havde, og når du så tror, at nu kan du ikke komme længere… så viser Gitte dig de næste skridt på vejen.”

Mentee

“Det er så vildt. Jeg er så tæt på min drøm… tror på det er energiarbejde på højeste plan – og takket være dig bliver jeg skarpere og skarpere – du er verdens bedste coach  LOVE.”

Mentee

Thank you so much, Gitte. Every day in the mentorship has been worth it! The energywork and the elements. All your constructive inputs and your light shining extra bright, when our lights were a bit challenged, has been A gift for life, both personal and Professional.

Mentee

Er det nu du skriver den bog? 

Er der noget der kalder?

Gitte sparer oftest med forfattere om: Drømme - Passion – Udholdenhed – Energi  – Struktur – Potentiale – Livsformål – Mod – Karakterer – Vedholdenhed – Læsevenlighed - Potentiale – Livsglæde – Blokeringer – Magnetisme – Selvværd – Tiltrækning – Flow – Hjertelyd – Rutiner – Vaner – Relationer – Hjerterytme – Rytme – Læsevenlighed – Elementer – Spiritualitet – Selvkærlighed – Chakra – Bagage – Call 2 action – Storytelling

- Udgivelse - Branding - Salg.


At skrive bog er en rejse - vejen er sjældent snorlige.