Hjerteligt velkommen til 


Club Lightworker

Er der noget, der kalder?

Er du her for at hjælpe andre, og søger du en ramme, der kan gøre dig glad? Er det nu, du følger dine drømme? 


Er du en lysarbejder? Hjælper du andre? Falder det dig naturligt at lindre andres smerte? Mærker du en længsel indeni dig? Vil du finde hjem? Mærker du og ser du mere end de fleste? Har du lært at se din sensitivitet som din styrke? 

Mange lysarbejdere arbejder med omsorg men mistrives i de institutioner, vi har i samfundet, som er skabt til at tage sig af borgere, der har brug for hjælp, men som ikke er rummelige og anerkendende. For rammerne er ikke altid, som de burde være. Måske skal din smukke blomst plantes i ny muld og med nye udfoldelsesmuligheder og mere frihed til at være dig? Det kan være i et 

nyt job, en deltidsstilling eller som iværksætter. Men hvordan fører du dine idéer ud i virkeligheden? Denne club er for dig, der leder efter en mentor til at guide dig, andre lysarbejdere at spejle dig i og helt konkrete tips og råd til at komme tættere på dit livsformål. 


Er du klar til at lade dit lys skinne?

Er du klar til mere livsglæde?

Månedlig sparring


 Vi mødes to timer hver måned i minimum  6 måneder og taler om din energi, dine udfordringer og dine drømme. Sammen sætter vi retning for dig, skruer op for magien og lukker lyset ind. 


Jeg vil helst trave med dig i min skov og ved havet i Rungsted, men vi kan også mødes online. 


Du får desuden adgang til en online platform med meditationer og inspiration til at føre dine ideer ud i livet. 


Vi arbejder med klare mål for livsglæde, passion og udvikling. Det hele handler om, at du får lov til at sprede dit lys endnu mere og finder en ramme, du finder glæde i. For at komme helt i mål arbejder vi med de fire elementer: ild, vand, jord og luft. 

At begynde et 1 årigt forløb hos Gitte er det bedste, jeg har gjort for min udvikling af mine evner og egenskaber som coach og underviser. Jeg oplever en varm og kærlig støtte, der favner mig så trygt og fører mig ud på de smukkeste og vildeste stier. Gitte hjælper mig til at åbne op for alt det inde i mig, som skal ud i verden. Og dette uden press men med en yderst kompetent vejledning og visdom som arbejder videre inde i mig. Jeg er så lykkelig for, at Gitte er blevet en del af mit liv, og jeg er holdt og støttet i alt.Katja Halladin Rauh,

Kahara

At føle sig sikker på sin intuition og forfølge sin drøm er en fantastisk følelse. Gitte er en autentisk mentor, som guider og rådgiver på en kærlig måde - man føler sig altid støttet.  

Jeg er meget taknemmelig for at følge mentorprogrammet hos Gitte og vil ønske for alle, at de tør lytte til deres hjerte og mærke livets glæde og magi med Gitte som mentor på sidelinjen.Lotte Cecilie Juel Pedersen,

Børn, Natur og Mindfulness

Hvad kræver det af dig?

Denne club kan være vejen til dine drømme. Du skal være klar til at udleve dem, og åbne op til de gaver universet serverer for dig. Du skal mærke, at du er modig og klar til skrue op og dermed også træde ud af dine comfortzone. Flere vil se dig og det er nødvendigt for at du kan hjælpe dem. Så det er slut med at gemme sig.

Club Lightworker

1:1 Sessions

Vi mødes to timer hver måned og taler om energi og din udvikling. Vi kan mødes online eller i min skov - det er op til dig og vejret. 

Online undervisning

Du får adgang til et omfattende energibaseret online undervisningsforløb med undervisning og meditationer.

"Gitte is a strong powerhouse, very committed to her mission, and her work – to help you live your dreams – doing a difference in the world. Re-Connecting to your heart, and to nature. Holding my hand, when visitting my soul garden. It was a deep and heartfelt experience. Finding my voice, getting ready to step up and out into the world, sharing my mission. Gitte helped my getting my business plan ready, so when I am, it’s there. The group energy was loving, supportive and made my add to my tribe."Ninet Sommer

Joyful Healing

"Thank you so much, Gitte. Every day in the mentorship has been worth it! The energywork and the elements. All your constructive inputs and your light shining extra bright, when our lights were a bit challenged, has been A gift for life, both personal and Professional."Camilla Elise Hansen

Inspire Coaching

Din mentor

Gitte Winter Graugaard

Gitte taler af erfaring og her får du en mentor som i den grad walks her talk. Med sin One breath – mission one million kids er Gitte som bestseller forfatter og foredragsholder godt i gang med at lade sit eget lys skinne.


Nu hjælper hun særligt udvalgte mentees med at skrue op for deres lys og følge deres drømme. En sjælden kombination af forretningsforståelse, coaching, dybt menneskekundskab, forståelse af energier, growth mindset, samarbejde med naturen, klarsyn og dyb helende meditation møder dig, når du lærer Gitte at kende. 


 Gitte deler gavmildt ud af sine erfaringer og åbner mange døre i sit netværk.

Join the club

Bliv medlem

Bliv medlem i klubben for os, der vil udleve vores livsformål, lade vores lys skinne og være med til at gøre verden til et bedre sted. Når du siger ja til denne klub, siger du på samme tid ja til dig selv og åbner op for en skattekiste af energetisk hjælp på din rejse.

Abonnement

Du tegner et abonnement for minimum 6 måneder og kan herefter forlænge med yderligere halve år eller per måned. Det første halve år koster 12.000 kr. inkl moms. Din første indbetaling på det første halve år kan deles i to. Herefter kan du booke yderligere et halvt år. 

Ansøg om plads

Der optages en mentee om måneden og der er ofte ventetid. Du skal ansøge om en plads.

12.000 kr.

din pris 

20.000 kr. 

værdi

6 mnd

binding

6000 kr. 

første rate

Flere udtalelser

Gitte er den slags menneske, som slet ikke er klar over hvor fantastisk og dygtig, hun er! Hun ER det bare! Hun udstråler en ro, som du kun kan blive smittet af, og så er hun ydmyg og enormt nærværende. Jeg føler mig altid tryg i Gittes hænder, og har oplevet stor glæde ved, at hun har tryllet med mine energier! Jeg kan på det varmeste anbefale at lade Gitte transformere dig. Du vil ikke fortryde det!

Klient

…”Alt dette er takket være dig og din støtte og mails med jobs. Du aner ikke hvor glade vi er for det – og hvor stor et boost det har givet os – energimæssigt og psykisk. Bare tanken om at en venlig, sød og fantastisk person står og hepper på os og tror på os – den er bare ubeskrivelig!! I really, really, really love yoooooooou!!!!!”

Mentee

“Gitte har været min mentor i flere år. Og hvad der er sket på de år, er intet mindre end magisk. Gitte har en særlig evne til at løfte dig personligt såvel som fagligt. Og tror du ikke på dig selv? Fortvivl ikke!  Gitte har så stærk en energi og har så meget tiltro til dig, at du ender med at tro på dig selv. Gitte finder frem til potentiale, du ikke vidste du havde, og når du så tror, at nu kan du ikke komme længere… så viser Gitte dig de næste skridt på vejen.”

Mentee

“Det er så vildt. Jeg er så tæt på min drøm… tror på det er energiarbejde på højeste plan – og takket være dig bliver jeg skarpere og skarpere – du er verdens bedste coach  LOVE.”

Mentee

Thank you so much, Gitte. Every day in the mentorship has been worth it! The energywork and the elements. All your constructive inputs and your light shining extra bright, when our lights were a bit challenged, has been A gift for life, both personal and Professional.

Mentee

Gitte sparer oftest med lysarbejdere om: Livsformål - Passion – Mod – Energi  – Åndelighed – Kærlighed – Mening – Mod – Engle – Mod – Sensitivitet - Potentiale – Livsglæde – Blokeringer – Magnetisme – Selvværd – Tiltrækning – Held – Hjertelyd – Lys – Flow – Mod – Familie – Relationer – Hjerterytme – Tilknytning – Naturen – meditation – Passion – Grounding – Elementer – Spiritualitet – Selvkærlighed – Chakra – Bagage – Source – Forfædre – Naturkraft – Healing – Sjæl – Historiefortælling – Mod.


Hvilke tre ord er du mest tiltrukket ?

Hvad tror du det kræver at udleve sit livsformål

(hint – hvilket ord går igen?)  Er der noget der kalder?

Er det nu du lytter?