OM Gitte


Livet er et eventyr fuld af magi - for dem som tør...

Livserfaring, dataindsamling og livsformål


Livet er en rejse. Men hvem bestemmer, hvor du skal rejse hen? Med vores samfundsstruktur bliver vi dukkeført gennem vores barndom og ungdom og mange glemmer at tage stilling til, hvad de er passionerede for. De følger bare strømmen. Jeg tror på, at vi alle er her med et livsformål og en særlig opgave her i livet.


De fire elementer viser vej

Jeg har selv oplevet at finde mit livsformål og ville ønske, at mange flere ville lytte til deres hjerter og følge det kompas, vi dermed bliver givet. Vi må finde ind til vores indre ild og sørge for at pleje den, nære den og lade den vise vejen, også når mørket fortættes og vi bliver udfordrede. Vi må lære at tænke ud af boksen, kaste bolde i luften og forblive kreative. Vi må lade os inspirere af Moder Jords skaberevne, så vi kan føre drømmene ud i livet. Vi må forbinde os med vandet og skabe flow, så vores drømme kommer i bevægelse. Jeg arbejder intensivt med de fire elementer: vand, ild, jord og luft og finder derigennem blokeringer og inspiration til at flytte dem i mig selv og mine klienter. 


Har du nok data nu?

Gennem et helt liv samler vi erfaring og data ind, så vi kan udeve vores livsformål. Gang på gang møder jeg klineter, som for længst har samlet nok data, men stadig higer efter mere uddannelse, flere kurser, som skal dygtiggøre dem. Det kræver mod at sige, at nu har jeg nok data. Nu tager jeg springet Det kræver tillid at lytte til den lille stemme indeni der kalder på mere ro, livsglæde og passion. Det kræver råstyrke at træffe beslutninger, som strider mod alt hvad konventionerne har lært os. Det kræver tro at gå mod strømmen. 


Perler på en snor

Sammen tager vi de første skridt. Det er min erfaring, at når vi tør det, viser de næste skridt sig, som små fine perler på en snor. Det er ikke vores opagve at regne det hele ud på forhånd. Det har vi slet ikke fantasi til. Men vi må banke på de døre der åbner sig foran os, vi må vende nogle sten på vejen, vi må løfte vores blik fra den vandte rille og vi må turde tro på magien. 


Har du data nok? Er du klar til at begynde at arbejde med dit livsformål. Det som kalder på dig... 


CV:

Gitte er født op opvokset i Aarhus. Hun har rejst mere end de fleste, har boet i 8 lande, taler fire sprog flydende og har gennem sin vej rundt i verden fået dyb livserfaring i en ung alder. Hun blev uddannet Cand. Merc. i 2004 og har arbejdet med storytelling, salg og marketing, inden hun åbnede Room for Reflection og begyndte at følge sit kald - at lære børn at lytte til deres hjerter. I dag sælger Gittes bøger i +20 lande og er oversat til flere sprog. Gitte bor i Hørsholm med sin mand og to døtre. 

TILMELD DIG NYHEDSBREV

Få besked om nye blogs og ny inspiration